Apple'ı uçuran hayalet cihaz!

CHIP Online
26-12-2009, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gerçek olmayan bir cihaz Apple'ı öyle bir uçurdu ki... Çok ilginç gelişmeler burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... et-cihaz_17256.html

Resimlerle: Apple'ın dedikodu tableti

Apple ticari anlamda çok iyi bir yıl geçirdi. Krizin kapısına bile uğramadığı ender şirketlerden biri olan Apple, iPhone'un büyük katkısıyla 2009'u kayda değer bir karla kapattı. Bu karlılık doğal olarak şirketin hisse senetlerinin değerine de yansıdı. Fakat geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay borsanın spekülasyona ne kadar açık olduğunu da ortaya koydu.

Apple'ın hisseleri bir süredir düzenli bir grafik seyrediyor ve artışını sürdürüyordu. Fakat Perşembe günü ABD'de borsaların kapanmasından sadece dakikalar önce Financial Times'ta çıkan bir haber Apple hisselerinin tavan yapmasına neden oldu.

Financial Times, Apple'ın 26 Aralık günü çok önemli bir açıklama yapacağı ve yeni bir cihazı piyasaya süreceğini duyuracağı söylentisini yayınladı. Sadece dakikalar içerisinde borsada işlem gören Apple hisseleri rekor bir fiyata ulaştı. Elinde Apple hissesi bulunduran kişilerin varlıkları da bir anda yükseldi.

Financial Times'ın sözünü ettiği cihazın ne olduğu ise bilinmiyor. Piyasalarda bu cihazın Apple Tablet veya iPod Hi-Fi gibi merakla beklenen ürünlerden biri olma olasılığı konuşuluyor.


Tüm konu: Apple'ı uçuran hayalet cihaz!

İzleyin: İşte ilk Macintosh!

Resimlerle: Apple'ın dedikodu tableti

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Apple'ın bir sonraki büyük açıklaması hangi cihazla ilgili olacak?