Apple'ın çok gizli kuralları!

CHIP Online
04-09-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'da nasıl "dahi" olunur? İşte Apple'ın çok gizli, bir o kadar da ilginç kuralları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/app ... urallari_35721.html

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Apple'ın yeni işçilerine nasıl konuşacaklarından neler düşüneceklerine kadar her şeyi gösterdiğini biliyor muydunuz? Gizmodo'nun ortaya çıkardığı Apple'ın gizli Dahi Eğitimi Kılavuzu, Apple'da neler yapabileceğinizi ve neler yapamayacağınızı, insan duygularını nasıl kullanabileceğinizi, rol oynamayı ve fazlasını gösteriyor.


Dahiler için acemi birliği


Apple'da mavi gömleğinizi giyip "dahi" adıyla işe başlamadan önce sert bir eğitim programından geçmeniz gerekiyor. 14 gün içinde almanız gereken eğitimler arasında "Tanı Hizmetlerini Kullanma", "Bileşen İzolasyonu" ve "Empatinin Gücü".


Bu kampın amacı size Apple'ın eğitim kılavuzundaki "ne" ve "nasıl" bölümüdeki 7 sayfalık "dahinin eylemlerini ve karakteristiklerini" öğretmek. Bir Dahi ne yapar? "Eğitir." Nasıl? "İncelikle." "Sahiplenir" "Empati yapar", "önerir", "ikna edicidir" "'Evet' cevabını alır", "saygılıdır". Kafa karıştırıcı olsa da buradaki ana fikir aslında basit: Nezaketli görünseniz de güçlü olun, pasif görünseniz de ikna edin ve karşınızdakinin duygularını anlayın.


Tüm Konu: Apple'ın çok gizli kuralları!

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Kaynak: www.chip.com.tr