Apple'ın yapması gereken 12 şey

CHIP Online
06-03-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple, iPhone ve iPad ile geldiği müthiş noktayı korumak için şimdi ne yapmalı? Araştırdık...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/app ... n-12-sey_39014.html

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

Apple'ın tüm dünyayı yeniden etkileyebilmesi için nasıl bir şeyle karşımıza çıkması, geriye düşmemek için ne yapması gerekiyor? Dünyanın en değerli teknoloji şirketi olmak, sayısız analistin, gazetecinin, kullanıcının ve hayranın kendi önerilerine ve eleştirilerine maruz kalmak demek, zira herkesin Apple'ı kurtaracak bir fikri var. Peki, Apple bunlar arasından hangisini yapmalı? İşte analistlerin ve uzmanların tahminleri, önerileri.


Ucuz iPhone: Tim Brugger gibi bazı analistler, Apple'ın büyümesini sürdürebilmesi için 200-300 dolar fiyat aralığında bir iPhone üretmesi gerektiğini söylüyorlar. Dünyanın değerli teknoloji şirketinin büyümeye ne kadar önem verdiği tartışmalı bir konu, ancak yine de akıllı cep piyasasının doyma noktasına geldiğini düşündüğümüzde Apple'ın gelişmekte olan ülkelere yönelik bir telefon üretmesi mantıklı olabilir.


Çok büyük bir iPhone'a da ihtiyaç var: Barclays analisti Ben Reitzes, Apple'ın bir "phablet"e ihtiyacı olduğunu düşünen analistler arasında. Şirketin bu fikri gerçeğe dönüştürüp dönüştürmeyeceğini tahmin etmek zor, ancak şu sıralar büyük telefonların sevildiğinden şüphe yok.


Reklamları tekrar düşünmeli: Think Different reklamlarının arkasındaki isim Ken Segall, Samsung'un reklam savaşını kazandığını söylüyor. Segall'ın Apple için bazı önerileri var ancak onları henüz paylaşmıyor.


Tüm Konu: Apple'ın yapması gereken 12 şey

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

Kaynak: www.chip.com.tr