Apple iPhone 4'e dair tüm gerçekler!

CHIP Online
10-06-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yeni gözdesi bekleneni verecek mi? Neler eksik? Neler fazla? Tüm yanıtlar burada!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... ercekler_20577.html


Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

Apple, yeni iPhone modeli için basit ve sade bir isim seçti: iPhone 4. Fakat detaylara indiğimizde hiç de göründüğü gibi basit ve sade değil. Çünkü o artık daha hızlı, daha akıllı ve daha güçlü! Chip Online olarak iPhone 4'ü bir önceki model olan 3GS'den çok daha iyi yapan özellikleri ve bilmeniz gereken tüm gelişmeleri bir araya getirdik.

Hakkında çıkan onlarca spekülasyonun ardından iPhone 4 nihayet resmi olarak duyuruldu. Bu dördüncü nesil cihazı daha teknolojik ve daha görsel hale getirmek için Apple'ın çok çaba sarfettiği tartışılmaz bir gerçek. Fakat telefonun yeni tasarımından ötürü Apple tarihinde ilk kez bir iPhone'un ilk bakışta Apple cihazı gibi değil, tıpkı Samsung ve Nokia telefonu gibi göründüğünü söylemek de mümkün.

iPhone 4, yeni görünümünün yanında güçlü donanımlara da sahip. Daha iyi kamera, yüksek çözünürlüklü ekran ve daha birçok küçük değişiklik, rakip modellerle karşılaştırmalarda onun belirgin şekilde öne çıkmasını sağlayacaktır. Ayrıca iPhone 4'ün yeni iOS 4 ile güçlendirildiğini de unutmamak gerek. iOS 4, başta multitasking ve daha birçok konuda önceki sistemlerden çok daha iyi.

Yenilikler ve iyileştirmeler
Peki yeni nesil iPhone'un önceki model 3GS ile arasında ne gibi farkları bulunuyor? Devrimsel nitelikte sayılabilecek ne gibi değişiklikler yapıldı? İyi ve kötü yanları neler? Ve en önemlisi yeni nesilde büyük çaplı bir değişim mi var yoksa küçük güncellemelerden mi ibaret? Tüm bu soruların yanıtını makalemizin devamında görebilirsiniz.

24 Haziran'da satışta
iPhone 4, 24 Haziran'da ABD, Fransa, Almanya, İngiltere ve Japonya'da satışa sunulacak. Telefonun fiyatı hakkında henüz bilgi verilmezken Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı da şimdilik belirsiz.

Tüm konu: Apple iPhone 4'e dair tüm gerçekler!

İzleyin: iPhone 4 Resmen tanıtıldı!

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce iPhone 4, 3GS kadar rağbet görecek mi?