Apple, iPhone 5S'te sorun mu yaşıyor?

CHIP Online
24-04-2013, 19:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Haziran ayında elimizde olmasını beklediğimiz iPhone 5S, beklenmedik bir sorun yaşıyor olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/app ... -yasiyor_39968.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Öncülü iPhone 5 ile kıyaslandığında, aynen daha önceki "S" modellerinde olduğu gibi yeni teknik özellikler sunması beklenen iPhone 5S'in piyasaya çıkış tarihinin, parmak izi okuma teknolojisinin uygulanması sırasında karşılaşılan sorunlar nedeniyle ertelendiği iddia ediliyor.


Reuters'in haberine göre, yeni modelin sunacağı en büyük yeniliklerden biri olan parmak izi okuyucu üzerine yerleştirilmesi düşünülen koruyucu tabaka, tarayıcının verimliliğini etkiliyor. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Apple'ın, üretim ve piyasaya çıkış takvimini baştan düzenlediği iddia ediliyor. iPhone'un sunduğu güvenlik önlemlerine parmak izi okuyucuyu ekleyerek iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak niyetinde olan Apple'ın yeni modelde 12 megapiksel kamera ve daha hızlı bir işlemci kullanacağı da söyleniyor.


Reuters, bu iddialara ek olarak, son zamanlarda gündemden düşmeyen "ucuz iPhone" söylentilerine bir yenisini daha ekledi. Kimliği gizlenen üç kaynağa dayandırıldığı iddia edilen habere bakılırsa Apple, parmak izi okuyucu barındırmayan 4 inçlik, plastik kasalı modeli yakın zamanda piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Tüm Konu: Apple, iPhone 5S'te sorun mu yaşıyor?

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr