Arama motoru Bing'e yol göründü!

CHIP Online
07-05-2014, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bill Gates, Microsoft'un uğrunda büyük paralar döktüğü önemli bir markasını gözden çıkarttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ara ... -gorundu_46994.html

Resimlerle: En iyi ücretsiz Bing oyunları!

Microsoft'ta yönetim koltuğuna yeni CEO'nun oturmasıyla dengelerde büyük değişiklikler meydana geldi. Geçen günlerde sattığı küçük bir hisse payı ile şu anda Microsoft'ta en büyük hissedarlıktan, ikinci büyük hissedarlığa düşen Bill Gates ise CEO'nun teknik danışmanı olarak görev yapıyor. Elbette şirketin efsanevi kurucusu ve Microsoft'un ardındaki gerçek beyin olarak ağırlığı hala çok büyük olan Bill Gates'in görüşlerine kayıtsız kalmak da mümkün değil. 


Bill Gates, bir söyleşi sırasında, en çok merak edilen konulardan olan, Bing'in ve Xbox'ın akıbeti hakkındaki sorulara cevap verdi. 


Bill Gates'e göre Xbox'ın Microsoft'tan ayrılarak, ayrı bir şirket olarak devam etmesi mümkün olabilir. Böyle bir kararı da destekleyebileceğini söyleyen Gates, Xbox'ın oyun dünyasın büyük bir katkı sağladığını ve yoluna devam edecek güçte olduğunu vurguladı.


Bing konusunda ise daha olumsuz konuşan Bill Gates, zarar eden Bing'in satılmasının doğru olacağının altını çizdi. Böylece, Bing'in geleceği de belli oldu. Şimdi, Microsoft'un Bing'i kime satacağı merak konusu...

Tüm Konu: Arama motoru Bing'e yol göründü!

Resimlerle: En iyi ücretsiz Bing oyunları!

Kaynak: www.chip.com.tr