arkadaşlar bu nasıl oluyo ya

power06
05-05-2007, 12:38   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

vistada internetten birşey indirmek için c sürücüsü içinde program files bölümünde bir klasör oluşturdum ve oraya indirilmesini istedim indirme tamamlanıyor ama sonra o dosyayı açıp baktığımda indirdiğim şey orda olmuyor bu klasör boş diyor arama yaptırıyorum dosyanın kısayolunu buluyor location bölümünde aynen belirttiğim yer yazıyo ama ne gerçekte o yerde öyle bi dosya var var ne de tıklayınca açılıyo...
aramada önüme çıkan dosya kısayoluna tıkladığımda bulunamadı yerini siz belirleyin uyarısı çıkıyo karşıma... xp de böyle birşey yoktu program filesta kendime klasör açar indirirdim ne güzel lütfen vista konusunda uzman olan biri yardım etsin kısa sürede Beğenmedim

Aranel
05-05-2007, 12:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007
0

Vista'da internetten veri indirdiğinizde zaten C:\Users\Kullanıcıadı\Downloads yoluna geliyor. Siz IE 7.0 ile yaptığınız yüklemelerden bahsetmiyormusunuz? Eğer öyleyse, zaten yüklemede dizin soracaktır ilk olarak, varsayılan olarak C:\Users\Kullanıcıadı\Downloads yoluna kaydedilecektir.

GRaNZaT
05-05-2007, 13:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Bir de şöyle küçük bir hata yapıyor olabilir misin? Eski Windows sürümünü sen istersen c:\windows.old diye bir klasöre kaydediyor. Yanlış Program Files'ta arıyor olabilir misin?

power06
05-05-2007, 14:22   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

peki her dosya dediğiniz locationa mı kaydediliyor sürekli çünkü normalde ben download etmek istediğimde program filesta ki klasörüme yönlendirebiliyorum sonra yükleme başlıyor ve tamamlanıyor ama manuel olarak o klasörü açınca ortada öyle bi dosya yok ama aynı dosyayı masaüstüne yada belgelerim içine bir yere aynı şekilde locate ederek indirdiğimde dosya iniyor ve görünüyor gerçekten nasıl oluyo ne yapmam gerekiyo kafam karıştı

black_flood
05-05-2007, 14:56   |  #5  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

bu aslında vistadaki politikadan kaynaklanıyor çok uğraştım ama orjinal locasyonu değiştirince saçma sapan hatalar oluşuypor o yüzden değiştirmemeni tavsiye ederim.bu sorun server2003 özelliklerini içeren ultimate edition vistada yok ama basic , starter , home premium sürümlerinde bu dediğin sorunu bende çözemedim.