arkadaşlar tasarım aşamasındaki sitem nasıl ?

Banned
25-05-2011, 00:04   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

arkadaşalr daha hosting almadım bu site bizim şirketteki yani çıktıgım işyerinin alanı domain ve hosting alınca www.callofjuarez.com olucak  sitedeki php javascript flash firworks ve html ile ilgili tüm herşey şahsime aittir siz nasıl arakadaşlar  


http://www.mbinternethizmetleri.com/onur/

Kapalı Hesap (203105)
25-05-2011, 00:24   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

baya güzel

Alparslananadolu
25-05-2011, 15:13   |  #3  
Alparslananadolu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
642 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Tasarladığınız site http://www.mbinternethizmetleri.com/onur/mambers.php ise değerlendirmem şu olacak:
Ağırlıklı olarak fotoğraf eklediniz. Görsellik açısından bu pek tercih edilmez. Ön planda eklediğiniz görseller arkaplandaki görseli de engelliyor. Soldan sağa doğru kayan yazı monitörün bir ucundan diğerine uçuyor; kayan yazı kullanacaksan kutu içerisinde sadece tablonun genişliği kadar bir alan kullanmalı. Site biraz dağınık da gözüküyor. Sağ, sol, alt ve üst alan sınırları yok.
Size tavsiyem, site tasarlayacaksanız bu konuda yapılmış çok güzel örnekler vardır internette. Onları inceleyip bire bir görselliğini yapmayı deneyin. Bu size epey bir tecrübe kazandıracaktır. Hangi tasarım programını kullanıyorsunuz bilmiyorum; elinizdeki tasarım programının varsa hazır şablonlarından da faydalanabilirsiniz. Bu konuda size Adobe Dreamweaver CS5'i öneririm.
Sitenize puanım: 100 üzerinden 15... Bu moralınızı bozmasın. Daha işin başındasınız ve gayret gösterirseniz çok iyi siteler tasarlayabilirsiniz.
Bunlar benim tasarladığım site örnekleri:
www.bizimmanisa.com
www.ciftlikokul.com

Banned
25-05-2011, 21:08   |  #4  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

arkadaslar oncelikle cevaplariniz icin cok tesekkur ederim ama soyle birsey soyliycm benim isim web tasarim degil ben programlama yapan bir insanim ama javascript php asp .net  dreamviwer flash  fireworks kullanmayii cok iyi biliyorum ve tasarimlarimin hepsini de bu progmalarla yapityorum ayrica lafimin basinda da soylemistim bu bir asama ben table kullanmiyorum  biliyorum ama herzaman div ve css tericihimdir siz members kismina girmissinz ama ben sadece anasayfada yaptigim ilk tasarimi sizlere gostermek istedim suan 50.kisiye sordugumda o bile cok iyi diyor  :) anlamadim neresi kotu bana gore gayet iyi sadece alt yeri biraz bottom 0 px  positoin relaitive  verince tam istedigim yere gelir  :) .

M.G.G
25-05-2011, 21:45   |  #5  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Maalesef ki istediğin istediğin alan adı Ubisoftun orjinal oyununun sitesinin adı (:
callofjaurez.net yada .com.tr alabilirsin (:Abi niye css veya flashın nimetlerinden tam yararlanmadın anlamadım (:
Flashla çok güzel bir preloader oluşturabilirdin.Menülerin üzerine gelindiğinde ateşle yanma efekti verebilir din (:
Css ile mouse ikonunun değiştirebilir veya küçük bir hoşgeldiniz pop-up'u açtırabilirdin(aslında bu biraz js kodu oldu (: ) 
Bide istediğin resmi ver sana Photoshop+Corel+flashdan güzel bir logo tasarlıyım(Beleş yapcam yanlış anlaşılmasın (: ) şimdiki logo basit kaçmış biraz (:
Dediğim yerleri iyileştirirsek site kral olur valla (:
Bu arada diğersiten güzel olmuş yeni aldıysan hayırlı olsun (:

Banned
25-05-2011, 22:39   |  #6  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

çok saol kardeşim benim :)  ordaki videonun üstündeki alan aslında buton onu image olarak kullandım tasarımını fireworks ile yaptım  sonra dreamviwere attım üzerine d onmousemove javascript kodunu yazdım bizim suat abinin sitesi o mouseu değiştirdim şeklinin flashta yaptım onu actions kısmına gerekli kodları yazdım birkaç ayarlama yapıp güzel bir onclik yapınca güzel bir silah sesi ve duman çıkıcak :) birde  bu siteyi 6  saatte  yaptım aslında css  cursor özelliğini kullanıcaktım ama dedim bi flashta adam akıllı tasarlıyayım sonra yaparım dedim bugün yarn cursoru koyarım inşllh  bu arada  :D :D :D UBİSOFTUN TÜM META İSİMLERİİNİ VE İLK 150 KARAKTERDE DİVLERİ NASIL İSİMLENDİRMİŞ ALDIM DAHA SONRA FOTOLARA İSİM VERDİM ANICAGINIZ UMARIM DOMAİN VE HOSTİNG ALINCA BU SİTENİNİ ALTINDA ÇIKARIM