arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı

raziel34
28-01-2016, 12:08   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

bi çocukla tanıştım. benim yaşadığım şehre yeni taşınmış, şehirle ilgili pek bişey bilmiyor. neyse sonra bu beni faceden eklemiş. kabul ettim 1 hafta falan hiç konuşmadık sonra naber napıyosun falan yazmış biraz sohbet ettik. ev bakıyodu şu semtler iyi oralardan ev tutabilirsin falan dedim bi tane güzel ev bulup linkini falan gönderdim. mekanlarla ilgili bi kaç şey söyledim şurası güzel burası böyle diye. bu süreçte aklımda arkadaşlıktan başka hiçbir şey yok. neyse telefonla görüşmeye başladık buluşmak istedi ben müsait değildim başka zaman görüşelim dedim. sonra tekrar buluşmak istedi görüştük sohbet muhabbet gayet güzel. adam iri yarı bi tip 1.90 boy var yan yana sürahi bardak gibi görünüyoruz. bunu söyledim dalga geçtik güldük. 3. buluşmamızda tırnakların ne kadar güzel dedi elimi avcunun içine koydu orda bi kafam karıştı değişik hissettim. elimi de çekemedim. sonra görüşmelerimiz sıklaştı ve bi buluşmamızda elimi tuttu sevgiliyiz diye düşündüm. beni arkadaşlarıyla tanıştırdı ama arkadaşlarının yanında çok yakın davranmadı. bu beni biraz şaşırttı, sonraki süreçte benden uzaklaşıyor gibi hissettim. bi süre sonra kafasının karıştığını ve ilişkimizin çok hızlı ilerlediğini söyledi.

arkadaşlarıyla tanıştıran sensin elimi tutan sensin sonra hızlı gidiyoruz diyosun.

neyse böle olunca ben anladım ki sevgili değiliz. adam takılmalık birilerini arıyo. sonra ben hayatımda böle belirsizliklere yer vermeyeceğimi söledim. ya arkadaş kalırız ya sevgili oluruzu ima ettim. 2 hafta doğru düzgün görüşmedik. sonra arkadaş kalalım dedi. iş bu haddeye geldikten sonra ben arkadaş kalamayacağımı ve bundan sonra görüşmek istemediğimi söyledim ve herşey bitti.

pislik herif ya, aklımda sevgili olmak gibi bir niyet yoktu beni niye böyle bi durumun içine soktun.kendi dünyamda gayet huzurluyum.

bu işin sonunda sinir oldum, üzüldüm, kırıldım çünkü hoşlanmıştım.

kenpazhi97
28-01-2016, 14:48   |  #2  
kenpazhi97 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 11
75 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

ben senin kızmı erkekmi olduğunu inan hala çözemedim her yerde yazı yazıyosun başka işin yokmu senin

theironman
29-01-2016, 08:21   |  #3  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004
Alıntı: kenpazhi97  
ben senin kızmı erkekmi olduğunu inan hala çözemedim her yerde yazı yazıyosun başka işin yokmu
ne güzel forumda katılımda bulunuyor arkadaşımız, birbirimizle uğraşmayalım yorumlarımızı paylaşalım sadedce

kenpazhi97
29-01-2016, 09:18   |  #4  
kenpazhi97 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 11
75 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

uğraşma yapmıyorum yanlış anladınız ben onu kötülemek için söylemedim komik olduğu için söyledim hani doğal olarak burdan yazarken tepkimi göremiyorsunuz yanlış anlamışsınız

theironman
29-01-2016, 09:27   |  #5  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004
Alıntı: kenpazhi97  
ben senin kızmı erkekmi olduğunu inan hala çözemedim her yerde yazı yazıyosun başka işin yokmu
Alıntı: kenpazhi97  
uğraşma yapmıyorum yanlış anladınız ben onu kötülemek için söylemedim komik olduğu için söyledim hani doğal olarak burdan yazarken tepkimi göremiyorsunuz yanlış anlamışsını
pardon o zaman :)