Armut.com, hizmet sektörünü internete taşıdı!

CHIP Online
14-05-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yazılım, boya, tadilat, nakliye, köpek eğitimi ve fazlası! Bu dev site, hepsini bir araya getirdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/arm ... e-tasidi_47132.html

Hizmet ihtiyacı olanları, alanında uzman çalışanlar ve kuruluşlarla buluşturan İnternet girişimi Armut.com, son bir yılda %700 büyüyerek, birçok sektöre de hareket kazandırdı. Alanında bir ilk olan ve gün geçtikçe daha da geniş ve kaliteli bir "hizmet veren" ağına sahip olan site, lider konumuyla kullanıcıların hizmet aradığı noktada birinci tercih oluyor. Kuruculuğunu ve CEO'luk görevini Başak Taşpınar Değim'in üstlendiği Armut.com üzerinden; yazılım, tasarım, boya, tadilat, nakliye, köpek eğitimi, temizlik, fotoğrafçılık gibi 500'den fazla alanda 25.000'in üzerinde hizmet verene kolayca ulaşılabiliyor.


2011 yılında girişimci Başak Taşpınar Değim'in liderliğinde kurulan Armut.com, o tarihten bu yana hizmet almak isteyen çok sayıda kullanıcısını alanında güvenilir, uzman çalışanlar ve kuruluşlarla buluşturdu. Boyacıdan fotoğrafçıya, nakliyeciden grafik tasarımcıya, su tesisatçısından bilgisayar programcısına kadar 500'den fazla kategoride 25.000'in üzerinde hizmet vereni sisteminde bulunduran Armut.com, hem sahip olduğu hizmet veren ağı, hem kullanıcı sayısı hem de finansal büyüklüğü ile sektöründe lider konumda bulunuyor.


İhtiyaçları karşılayan yenlikçi ve doğru bir fikir


Armut.com'un kurucusu ve CEO'su Başak Taşpınar Değim, Armut.com fikrini şöyle açıklıyor: "Ailemle beraber Amerika'da yaşıyorduk ve Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar vermiştik. Geldiğimde, Türkiye'de irili ufaklı hemen her türden iş için tanıdık aramak zorunda kalmıştım. İşte fikir tam da bu noktada doğdu. Yapılacak iş için en uygun elemanı bulmak zordu. Bunu nasıl kolay hale getirebilirim diye düşündüğümde, Armut.com'un fikir bazında temelleri atılmış oldu. Fikriniz, hemen herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklerde ise doğru fikirdir. 2011 yılından bu yana geldiğimiz noktada görüyoruz ki Armut.com günde binlerce insanı, ihtiyacını karşılayacak hizmet ile buluşturuyor. Üstelik kullanıcılarımız bu hizmetleri araştırırken sokak sokak dolaşmıyor ya da yoğun bir telefon trafiğinin içine girmiyor. Oturdukları yerde, belki kahvelerini yudumlarken Armut.com'a girip, birkaç tıklama ile aradıkları hizmet verene ulaşabiliyor. Tıpkı sloganımızda da belirttiğimiz gibi:, "Hizmet Piş Ağzıma Düş"."


Tüm Konu: Armut.com, hizmet sektörünü internete taşıdı!

Kaynak: www.chip.com.tr