Artık Notebook Bilgisayarlarınız Çöp Olmayacak !

Erpa İletişim
28-05-2014, 13:42   |  #1  
Erpa İletişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

İlerleyen teknoloji ile birlikte insanların teknolojiye olan ilgileri de kullanım oranları da artmış durumda... Özellikle iş dünyası içindeki insanlar gittikleri her yere taşıyabilecekleri bilgisayar ihtiyaçlarını notebook ile sağlıyor. Bu da notebook kullanım oranını ciddi anlamda arttırıyor.

Ancak ne var ki; notebook cihazlar özellikle bataryalarının çok tükenmesi veya adaptör cihazlarının çabuk bozulması ile kullanılamaz hale gelebiliyor. 

Taşınabilir bilgisayarları insanların tercih etmelerindeki en önemli nedenlerden biri kuşkusuz elektrik ihtiyacı olmadan dışarıda, farklı bir ofis ortamında bilgisayarlarını kullanabiliyor olmalarıdır. Ancak bataryası bitmiş yani batarya ömrü tükenmiş notebook bilgisayarlar elektrik bağlantısı olmadan çalışmıyor. Bu da notebook cihaz kullanma amacını ortadan kaldırmış oluyor.

İnsanlar batarya ömrü tükenmiş, adaptörü veya klavyesi bozulmuş notebook cihazlarını ya atıp yenisini almak istiyor -ki bu ciddi bir maliyet oluşturuyor- ya da bu maliyetlere hemen giremediğinden bu sefer uzun bir süre notebook bilgisayarsız kalabiliyor.

Ancak işte bu noktada teknoloji insanoğlunun yardımına koşuyor. Özellikle her marka notebook bilgisayar ile uyumlu batarya, adaptör ve klavyeler az maliyet ile notebook bilgisayarlarının çöp olmasının önüne geçiyor. Burada dikkat edilmesi gerekilen konu; kaliteli, garantili, notebook bilgisayara zarar vermeyen, teknik servis hizmeti olan notebook batarya, adaptör ve klavyelerini tercih etmektir. 

Her marka notebook bilgisayar ile uyumlu adaptör, batarya ve klavye markası Tochi bu anlamda doğru tercih yapmanızı sağlayacaktır. Tochi marka notebook adaptör, batarya ve klavyeler özellikle kalite ve garantisi ile her marka notebook cihaza uyum sağlayarak fark yaratmaktadır. Böylece hem arızalanmış cihazınızı yeniden kullanabilecek hem de ciddi maliyetler altına girmemiş olacaksınız.