Ashampoo Anti-Malware [19.08.2011]

CHIP Online
19-08-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ashampoo AntiSpyWare ve Ashampoo AntiVirus'ün resmi halefi, sıfırdan geliştirilmiştir ve iki teknolojinin de en iyi yanlarını bir araya getirmektedir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Ashampoo AntiSpyWare ve Ashampoo AntiVirus'ün resmi halefi, sıfırdan geliştirilmiştir ve iki teknolojinin de en iyi yanlarını bir araya getirmektedir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBu kapsamlı güvenlik çözümü PC'nizi ve verilerinizi harici tehditlerden korur, virüsleri, trojanları, solucanları, zararlıları, rootkit'leri, bot'ları, casus yazılımları ve adware yazılımlarını bilgisayarınızın performansını düşürmeden etkili bir şekilde engeller.Ek olarak, ödüllü Ashampoo WinOptimizer serilerini temel alan çeşitli güvenlik araçları da içerir (File Wiper, Internet Cleaner, Startup Tuner gibi). Yenilikçi tasarım ve sezgisel grafik arayüz ile Ashampoo Anti-Malware'in kullanımı oldukça kolaydır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Ashampoo Anti-Malware

özkan_oktay
20-08-2011, 09:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,356 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Ashampoo'da Sony, Samsung, Philips gibi mi olmaya çalışıyor. Her üründen çıkarayım. Yazılım dünyasında da her türlü yazılımdan çıkarayım oluyor. Zaten güzel değildi bir de devam etmişler yine çıkarmışlar. Bi convert yazılımı çıkarırlar bir oynatıcı çıkarırlar bir de antivirüs çıkarırlar :) Böyle bir şey var mı arkadaş tek bir yazılım çıkarsana zorlamaya gerek yok. Uyuz oluyorum böyle şeye her firma tek bir ürünle ilgilense ya, iş işte. Gel gelelim hiç birisinde de başarlı olamadı Ashampoo.

cey_cey
21-08-2011, 23:04   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
181 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Selamlar arkadaşlar bu programı pek beğenmedim ben. Pc açılırken özellikle inanılmaz yavaşladı. 
Umduğum gibi çıkmadı açıkçası.