Aslantepe Stadı Tamamlandı

XTİMURX
05-04-2010, 20:31   |  #1  
XTİMURX avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

                Yaklaşık 200 bin kullanıcıya sahip online futbol oyunu I Can Football, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanmaya başladı        
        
                                                            Yapımı sırasında ihale süreci ile sürekli kamuoyunu meşgul eden Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nın kurdelesi sanal ortamda kesildi. Türk Telekom Grubu oyun teknolojileri şirketi Sobee tarafından geliştirilen internette 11'e 11 futbol maçı yapma olanağı sunan I Can Football maçları Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanmaya başladı. Garanti Bankası Bonus kart kampanyasıyla birlikte açılan sanal stadyumda 200 bine yakın kayıtlı üye, futbol tutkusunu internet üzerinden paylaşıyor. I Can Football oyunu, gerçeğinden farksız grafiklerle ve 11 oyuncu ile internette oynanıyor.

22 KİŞİ OYNUYOR

Türkiye'nin en popüler sporu futbolu internet ortamına I Can Football oyunu ile taşıyan Sobee şirketinin kurucusu, Genel Müdür ve oyun yazarı Mevlüt Dinç ve ekibi tarafından hazırlanan I Can Football oyunu hem uluslararası bir marka hem de tanıtım platformu olarak geliştirilmek isteniyor. Bonus kampanyası ile ilk kampanyaya başlayan Sobee ekibi, Türk Telekom Arena Stadyumu'nun yapımını da sanal ortam tamamlamış oldu.

FB STADI SIRADA

I Can Football ekibinin hedefi Türk futbol kulüplerinin statlarını online futbol oyunu sayesinde dünya markalarına dönüştürmek. Bunun için Türk Telekom Arena'dan sonra maçlar diğer kulüplerin sahasında da oynanacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu ve Beşiktaş İnönü Stadı da sırada bekleyen diğer statlar. Yıl sonuna kadar bu kulüp taraftarları kendi sahalarında maç yapabilecek. Üyeliği cep telefonu dışında elektronik posta adresi ile de kabul etmeye başlayan I Can Football oyunu her gün 2 bin taraftarı üye listesine ekliyor. Ayda 300 binin üstünde maç yapılan I Can Football oyunu Turkcell Süper Lig kadar ilgi görecek bir tanıtım platformuna dönüşüyor. Sobee'nin hedefi yıl sonuna kadar 200 bine yaklaşan üye sayısını 1 milyona çıkarmak. 10'uncu yılını kutlayan Bonus Kart tanıtım kampanyalarından biri de I Can Football oyununda ortaya konuyor. Oyuncular kartın reklamı için Bonus saçlar kullanıyor.         

www.icanfootball.com


İLLeGaLCoDeMasTeR
05-04-2010, 21:57   |  #2  
İLLeGaLCoDeMasTeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
241 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

 

Son Düzenleme: İLLeGaLCoDeMasTeR ~ 05 Nisan 2010 21:59
adem-t
05-04-2010, 22:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

hayırlı olsun