ASUS'dan Kelebek Tasarımlı Notebook

hwareserkan
02-06-2009, 17:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Yeni ASUS U & UX Serisi
Notebook Tasarımına Öncülük Eden Minimalistik Yaklaşım

Yenilikçi endüstriyel tasarımların lider üreticisi ASUS, yeni U ve UX serisi notebooklar ile  tasarımda çağdaş şıklığını ve zerafetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Herbiri birer başyapıt olan yeni ASUS U ve UX serileri, şıklığı ve kolay kullanım özellikleri ile günlük bilgisayar kullanım keyfini bir adım daha ileriye taşıyor. Yeni serilerin oldukça dikkat çeken ince profili, notebook tasarımına, minimalistik bir yaklaşımla öncülük ediyor.

Kusursuz Tasarım ile Kişiselleştirme
ASUS U ve UX Serilerinin tasarımında, modaya uygun olan en son trendler göz önünde bulundurularak modernizmi yakalamak isteyenler için tasarlanmıştır. ASUS U ve UX Serileri yenilenmiş parlak ışıklı “chiclet” tuş takımı ile, kullanıcaya sadece karanlıkta kullanım rahatlığı sunmakla kalmayıp aynı zamanda Paris’in akşam karanlığındaki sokaklarını anımsatan yıldızlarla kaplanmış gökyüzünün verdiği güven duygusunu da yaşatıyor. Işık sensörü teknolojisi sayesinde çevredeki ışık koşullarını algılayarak LED ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor ve rahat bir kullanım kolaylığı sunuyor. Bu özellikler, bir kelebeğin kanadından esinlenerek tasarlanan parlak ve son derece düzgün kasa ile örtülmüş LCD ekran ile tamamlanıyor.

Tasarımda Sihir
Işıklı “chiclet” tuş takımını tamamlamak için U serisi kullanıcının parmak dokunuşuna göre aşamalı olarak ışıklı iz bırakan etkileşimli touchpadi kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Kapsamlı çoklu görev ve verimlilik sağlayan Intel® Core™2 Duo işlemcisi ile güçlendirilen ASUS U Serisi notebooklar, 500GB’a yükseltilen sabit diski sayesinde dökümanlar ve multimedya uygulamaları için daha geniş bir yükleme alanı sunuyor. 15.6” enerji korumalı LED ekranı, NVIDIA® GeForce® G 105M 512MB ile güçlendirilerek kullanıcıya sunumları ve eğlenceleri için düşük güç tüketimiyle hayret verici görsel performans sağlıyor. Altec Lansing hoparlörler ile SRS gerçek surround ses kombine edilerek yüksek tanımlı ses sunan U serisi notebooklar, şehrin gece karanlığında çok yönlü bir sanatçı haline geliyor.

Son Düzenleme: hwareserkan ~ 02 Haziran 2009 17:03
sadan
03-06-2009, 23:04   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

https://www.chip.com.tr/forum/Asu ... orunlu_t108486.html
Birde Servisi olsa iyi olacak. Kardeşim Asus Yazma Hastalanıyorum