ASUS Glide teknolojisine sahip ilk PDA telefonunu

hwareserkan
29-05-2009, 15:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Yenilikçi Dokunmatik Glide Arayüz ile Sınırsız İletişim ve Eğlence
ASUS, yenilikçi dokunmatik arayüzüne sahip Glide teknolojili P552w ile her zamankinden daha etkileşimli ve sezgisel bir mobil telefon deneyimi sunuyor. 624MHz işlemci, 3.5G HSDPA bağlantı, GPS ve benzersiz Google Integration* gibi pazara öncülük edecek özelliklerle donatılan ASUS P552w PDA telefon, hem eğlence hem de iş uygulamaları için sunduğu zengin özelliklerle takdir topluyor.

Glide ile Yeni bir Mobil Deneyimi
ASUS P552w’nin dokunmatik duyarlı kullanıcı arayüzü ile kullanıcılarına basit parmak hareketleriyle; seçme, büyütme, kaydırma ve döndürme gibi çeşitli navigasyon uygulamaları gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Glide aynı zamanda kullanıcıya; en güncel haberleri takip etme, anında havadurumu raporu hakkında bilgi alma, fotoğraf albümlerinde gezinme ve müzik dinleme gibi geniş bir uygulama yelpazesi sunuyor. Üstelik bunların hepsi sadece birkaç parmak hareketiyle kontrolünüz altında. Bu uygulamalar –Multi-Home, Anytime Launcher, EziPhoto ve EziMusic – “Dünya Parmaklarınızın Ucunda” ifadesine gerçek bir anlam kazandırıyor.

Hızlı bağlantı, güçlü işlemci!
ASUS P552w bugün pazardaki en güçlü CPU (624MHz) işlemcilerden birine sahip olmanın haklı gururunu taşıyor. Ayrıca Vsbenchmark’dan gelen puanlar ile ASUS P552w, uygulamalardaki hızı ve video görüntülerindeki kalitesi ile ön plana çıkıyor. ASUS P552w 3.5G HSDPA (3.6Mbps) bağlantılı en hızlı internet sağlayıcısı sayesinde, dosya paylaşımını ve TV program akışı deneyimini mümkün kılıyor. Ek olarak, Bluetooth, WLAN 802.11b/g, GPS, USB ve diğer bağlantı standartları sayesinde farklı cihazlar ile hızlı ve kolay veri transferi imkanı sağlıyor.

maynards
01-06-2009, 11:20   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

bana ekranı yetersiz gibi geldi büyüklük olarak dokunmatik arayüzlerde şöyle yayla gibi olmalı ki rahat kullanabilesin parmaklar patates gibi olunca

MahmutGuven
31-07-2009, 16:11   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Asus PDA alanında da öncü bir marka olmayı sürdürüyor. Ekranı resimden biraz küçük görünüyor sanki, ama değeceğine eminim. Asus PDA avuçiçi bilgisayar almayı düşünüyorsanız linkten model ve fiyat karşılaştırmasıyaparak daha ucuz hesaplı alışveriş yapabilirsiniz.