Asus HD6570 Problemi.

classyounger
02-10-2013, 00:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2013

Saygıdeğer forum sakinleri öncelikle problemim hakkında bana yardımcı olacak veya olmayı düşünen herkese teşekkür ederim. 

Bugün ekran kartı bir tık yukarı taşımak adına asus hd6570 2gb ddr3 128bit ekran kartı almış bulunmaktayım. Fakat ekran kartımı bilgisayara taktığım anda problemler başladı. Öncelikler driverları kurdum deneme amaçlı oyuna gireyim dedim. Oynadıgım oyunda League Of Legends. Eski kartım ati hd2400xt 'idi.Fakat o bile bu karttan daha iyiydi diyebilirim. Yeni kartla 20 fps den yukarı çıkamadım kartla internetten araştırmadıgım bakmadığım yer kalmadı çözüm bulamadım. Ekran kartı çalışıyor aradan yarım saat geçiyor kırmızı yeşil cizgiler desenler cıkıp kapanıyor ekran arka planı kararıyor o şekiller devam ediyor artifact denen problemi yaşıyorum açıkcası. 

öncelikle sistemim baya eski sadece ekran kartımı değiştirmenin bir nebze iyi olabilcegini düşünmüştüm lol den başka oyunda oynamıyorum.  

İşlemci: Core2duo 2.0 
Ram: 2gb ddr2 
Psu: 300 watt 
Sistem: Win7 32bit 

acaba dedim sistemimlemi uyuşmadı yada psu mu yetmedi yada karttamı bir problem var lütfen bana yardımcı olun şimdiden çok çok teşekkür ederim...