Yukarıdaki iki lapop arasında tabiki büyük fark var . Asus performans olarak daha üstün . Fakat asusun o kasası hiç hoş değil. Dizüstü pc yi andırmayan bir yapısı var . Çok büyük tabiri casizse hayvan gibi kasa yapmışlar . Alınca pişman olman muhtemeldir . Teknosada var gör , öyle karar ver ... Sony tabiki kalite bakımından tartışılmaz bence İ5 480 ve 5650 ek. , güzel uyum sağlamış ,birçok oyunu full ayarda oynarsın(black ops , modern varf 2 vb.) Kasası çok zarif . Ben iki kasayıda canlı olarak gördüm sony nin dizaynı taşınabilirliği zerafeti ve havası dolayısı ile kullanışlılığı kesilikle daha fazla ... Sonynin özellikleri yeterlinin de üzerinde . Ben olsam herşeye rağmen sony i alırdım . Performans da bir yere kadar . Zaten her oyunu üst seviyede açıyor pc ama yarın birgün alıp cafe ye okula falan gideceksin , bataryayı fullleyip sağa sola gideceksin o asusu taşıyamazsın yanında . Sonuçta bu laptop herşey performans değil. O kadar performans istiyorsan toplama pc al . Sony nin özellikeri işlemci hızı ekran kartı ram i ve laptop u laptop yapan taşınabilirliği mükemmel . Ben olsam kesinlikle sony i alırdım .