Asus'tan çok hızlı ve işlevsel modem!

CHIP Online
27-08-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Asus hız ve işlevsellik konusunda çok iddialı olan yeni modemini Türkiye'de satışa sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/asu ... el-modem_42301.html

ASUS bugün itibariyle dünyada ilk defa Türkiye'de satışa sunulacak olan dünyanın en hızlı son kullanıcı odaklı modemi DSL-N66U'nun tanıtımını gerçekleştirdi.


DSL-N66U ile hızı hissedeceksiniz...


Çift kanal ve çift işlemcili yapı ile gelen DSL-N66U, standart bir modemden beklentilerinizin çok daha fazlasına sahip. 5GHz ve 2.4GHz frekanslarında yayın yapabilen cihaz iki farklı ağdan 450Mbps ve üzeri hızlara kablosuz olarak ulaşabiliyor. Gigabit portlarla donatılmış DSL-N66U yerel kablolu ağ için gigabit hızda veri transferine olanak tanımaktadır. Donanımsal NAT desteği ile yerel ağdaki trafiğin modemin performansına etkisini ortadan kaldırmasını sağlamaktadır.


DSL-N66U, geçmişin, bugünün ve geleceğin modem çözümü..


DSL-N66U bir modemden daha fazlasını sunan, VDSL2+/VDSL, ADSL2+/ADSL, Fiber, 3G/4G* altyapılarına destek vermekle beraber aynı zamanda son kullanıcı odaklı olan profesyonel bir router'dır. DSL-N66U'nun diğer eşsiz bir özelliği de birden fazla altyapıyı kullanabilme özelliği. Örneğin VDSL, Fiber, ADSL ya da 3G/4G hatlarının ikisini aynı anda kullanıp, hatlardan birinin arıza oluşturması halinde internete diğer hattan kesintisiz ulaşmaya devam edilebilmektedir. Bu özelliği ile internet kesintisine tahamülü olmayan kullanıcılar artık rahat edecek!


Tüm Konu: Asus'tan çok hızlı ve işlevsel modem!

Kaynak: www.chip.com.tr