Asus'tan küçük, çok fonksiyonlu router

CHIP Online
17-02-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Seyahat edenlerin bağlantı sorunları, Asus'un bu çok küçük router'ı ile çözülecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/asu ... u-router_38712.html

Seyahat eden kişilerin gittikleri yerlerde İnternet erişimi konusunda sıkıntılar yaşadıkları bir gerçek. ASUS bu sıkıntıları çözmek için, şimdiye kadar üretilmiş en küçük router olan WL-330NUL adlı ürününü kullanıcıların beğenisine sundu. İnternet bağlantısı için Ultrabook, akıllı telefon ve tablet kullanan, sürekli seyahat halinde olan kişiler için özel olarak tasarlanan ASUS WL-330NUL, hızlı kurulum ve güvenli bağlantı paylaşımı özelliklerine sahip. Cihaz Windows 8, MacOS ve iOS gibi en popüler işletim sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor.


Küçük, çok fonksiyonlu router


WL-330NUL küçük bir gövde içinde, bir router cihazının sahip olduğu tüm yetenekleri sunabilecek şekilde tasarlandı. Ethernet, Wi-Fi Hotspot ve Access Point olmak üzere üç farklı modda çalışabilen cihaz, hem kablolu hem de kablosuz bağlantının mevcut olduğu yerlerde birden fazla cihaz arasında bağlantı paylaşımı yapabiliyor. Bir USB flash bellek gibi her yere rahatça taşıyabileceğiniz ASUS WL-330NUL, 6,5cm uzunluğunda ve sadece 17,5gr ağırlığında.


Ücret ödemeden bağlantı paylaşımı


Oteller ve buna benzer yerlerde sunulan İnternet bağlantısı hizmeti genelde sadece tek bir cihazla kullanıma izin verir. Birden fazla cihazla bağlanak istediğinizde sizden ekstra ücret talep edilir. ASUS WL-330NUL, router özellikleri sayesinde fazladan ücret ödemenize gerek kalmadan İnternet bağlantısını birden fazla cihaz arasında paylaştırabiliyor. Sık seyahat eden ve dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarının her biriyle İnternet bağlantısı ihtiyacı duyan kişiler bu cihaz sayesinde hem ekstra bağlantı ücretinden kurtuluyor, hem de yüksek kaliteli bağlantıya sahip oluyor.


Tüm Konu: Asus'tan küçük, çok fonksiyonlu router

Kaynak: www.chip.com.tr