ASUS'tan Mini PC Nova Lite PX24

CHIP Online
20-10-2008, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ASUS Mini PC Nova Lite PX24 ile minumum boyut, maksimum eğlence ve multimedya sizleri bekliyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ASUS ... Lite-PX24_9143.html

ASUS; kompakt ve güçlü bir ev eğlence sistemine ihtiyaç duyan kullanıcıların  gereksinimlerini karşılamak üzere dünyanın en küçük boyuta sahip full HD destekli yeni Mini PC'si, ASUS Nova Lite PX24'ü duyurdu. Nova Lite PX24, yüksek kaliteli ses ve görüntü performansı sunarak maksimum eğlence ve multimedia keyfini garanti ediyor. Sadece 2L olan boyutuyla, evdeki herhangi bir yere kolayla yerleştirebilen Nova Lite PX24, yüksek enerji tasarrufu ile de ultra sessiz çalışma ortamı sağlıyor.

Dünyanın En Küçük Yüksek Çözünürlüklü Bilgisayarı
Nova Lite PX24 Mini PC sadece 2L boyutunda olmasına rağmen 1080i/1080p çıkışı ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri destekliyor. Dahili bağımsız ekran kartı, üst düzey makinelerin performanslarıyla rekabet edebilecek mükemmellikte oyun oynayabilme imkanı sağlarken, HDMI/DVI arayüzü de temiz ve parlak görüntüler üreterek kullanıcıların yüksek çözünürlüklü görüntü ihtiyaçlarını karşılıyor.  

ATI RV620 ekran kartıyla birlikte çalışan Intel işlemci tabanlı ASUS Nova Lite PX24, bu sayede hem dijital medya dosyalarının çoklu görev gereksinimleri için kolayca kullanılmasını sağlıyor  hem de PC oyunlarında  mükemmel bir ses/görüntü performansı sunuyor.


Tüm konu: ASUS'tan Mini PC Nova Lite PX24


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Asus'un bu ürünü hakkındaki düşünceleriniz...