Asus VivoTab Note 8 Türkiye'de satışta!

CHIP Online
09-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Asus'un Wacom kalemli, güçlü Intel işlemcili tableti Türkiye'de bu fiyattan satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/asu ... -satista_45296.html

8 inç ekranlı VivoTab Note 8, güçlü Intel Atom Z3740 "Bay Trail" işlemcisi ve Wacom Stylus kalemiyle, tek elle bile kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ASUS VivoTab Note 8 Türkiye'de satışa sunuldu.

ASUS, Wacom stylus kalemi ile hem verimlilik hem de yaratıcılık için en iyi kalem bazlı tablet olan Windows 8.1 işletim sistemli VivoTab Note 8'i tanıttı. Hem profesyoneller, hem de öğrenciler için tasarlanan ve Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve OneNote içeren Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 Paketi yüklü gelen VivoTab Note 8, sadece 380 gr ağırlığında ve tek elle kullanmaya müsait oluşuyla ideal bir mobil verimlilik aracı. İnce kenarları, HD standardında IPS ekranı ve şık tasarımıyla ASUS VivoTab Note 8, hem iş hem de eğitim söz konusu olduğunda en yüksek konuma gelmeyi hak ediyor.

Güçlü dört çekirdek işlemci

VivoTab Note 8, çoklu görev performansı ve iyi enerji verimliliği için en yeni Intel Atom Z3740 işlemci ile güçlendirildi. 8 saate kadar çıkabilen pil ömrü ile VivoTab Note 8, bir iş gününü yeniden şarj edilmeye ihtiyaç duymadan tamamlayabiliyor. 2 GB belleği ve 64 GB'a kadar katı hal depolamanın yanı sıra 64 GB'a kadar Micro SD kart kullanabilme becerisi ile uygulamalarınız ve dosyalarınız için ihtiyaç duyduğunuz tüm alanı bu cihazda bulacaksınız. Ayrıca bir yıllık sınırsız ASUS WebStorage sayesinde hareket halindeyken verilerinize ulaşmak da çok kolay.

Wacom teknolojisi ile doğru veri girişi

Ultra ince kenarları ile tek elle kullanmaya uygun tasarlanan VivoTab Note 8, hareket halindeyken kullanmak için ideal. Profesyonel Wacom kalemi, tabletin kenarının altındaki yuvasına düzgünce oturuyor, böylece ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında oluyor. Üstün Wacom teknolojisine dayanan bu kalem, olası en iyi kesinliği, hızı, tepkiselliği ve tutuşu sağlıyor. Bu da 1024 seviyeli basınç duyarlılığı ile birleşerek son derece doğal bir yazma ve çizme deneyimi sağlıyor.

ASUS VivoTab Note 8, KDV dahil 959 TL'den satışa sunulmaktadır.

Tüm Konu: Asus VivoTab Note 8 Türkiye'de satışta!

Kaynak: www.chip.com.tr