ASUS Zenbook'lar, Kingston ile hızlanıyor!

CHIP Online
22-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kingston SSD'lerin kullanıldığı yeni ASUS Zenbook ultrabook'lar, hızınıza hız katacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/asu ... zlaniyor_46117.html

Kingston Technology'nin Flash bellek şirketi olan Kingston Digital Inc., ASUS Zenbook UX301LA ve UX301LAA Ultrabook'larının kalbi olacak yeni dahili M.2 2260 SSD'sini duyurdu. Kingston'ın SSD çözümü, bilgisayarı başlatma ve kapatma, uygulamaları hızlıca açma ve sonlandırma, daha uzun batarya süresi sunma ve uyku moduna girme ve çıkma süresini hızlandırmada şık Ultrabook'a yardımcı oluyor.

ASUS Zenbook UX301LA modeli tekli 128GB Kingston M.2 2260 SATA SSD modülü kullanırken Zenbook UX301LAA modeli ise gücünü, kullanıcılara RAID 0'da 256GB'a kadar dahili depolama sunan iki adet M.2 2260 SATA SSD'den alıyor. SATA M.2 arayüzünü kullanan SSD, Ultrabook'lar için benzersiz performans sunuyor. Kingston'ın M.2 2260 SSD'si, Ultrabook, tablet ve All-in-One PC gibi pek çok PC OEM platformunda kullanılabilmek üzere çözüm sunuyor.

ASUS'un NB Kıdemli Müdürü Y.C. Chen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ödüllü Zenbook ürünümüz, tasarımı, işlevselliği, güzelliği ve hassasiyeti bir araya getiriyor. Baş döndürücü çözünürlükteki ekran, tasarımdaki sanatçılıkla birleşiyor. Kingston'ın M.2 2260 SSD'sinden güç alan ve bugüne kadar geliştirdiğimiz ürünlerden en incesi ve en küçüğü olan bu Zenbook, kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor."

Kingston SSD Bölüm Müdürü Ariel Perez ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "ASUS'un Zenbook'u; şık ve zarif tasarım, güçlü performans, müthiş bir ekran ve zengin ses gibi özellikleri bir araya getiriyor. Daha önce dünyanın pek çok lider firmasının Kingston çözümlerinden yararlandığı gibi ASUS'un da yeni OEM SSD'miz odağında partnerimiz olmasından gurur duyuyoruz".

Tüm Konu: ASUS Zenbook'lar, Kingston ile hızlanıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr