aUTOCAD KURSU 3DS MAX KURSU CATİA KURSU WEB TASARI

ttd900
03-05-2011, 17:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

AUTOCAD KURSU 
SOLİDWORKS KURSU 
CATIA KURSU 
3D MAX KURSU 
MAYA - AFTER EFFECTS 
İNVENTOR KURSU 
TEKNİK RESİM KURSU 
MASTERCAM KURSU 
CAD-CAM-CNC KURSU 
SOLİDCAM KURSU 
WEB YAZILIM KURSU 
WEB TASARIM KURSU 
PHOTOSHOP KURSU 
BİLGİSAYAR KURSU 
OFİS KURSU 
MUHASEBE KURSU 
GRAFİK KURSU 
ARCHICAD KURSU 
INDESIGN - ILLUSTRATOR 
PRIMAVERA KURSU 
STA4 CAD KURSU 
SAP2000 KURSU 
XSTEEL KURSU 
GOOGLE SEO KURSLARI 

İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

 
info@biladim.com 

 
info@fctasarim.com 
TEL:0212 258 20 93 

Ögretme Garantisi 
Uzman Egitim Kadrosu 
Kurumsal Egitimler 
Sınırsız Etüt 
6-8 Kişilik Sınıflar 
ÖDEME KOLAYLIGI 


 







 

 

  

 




























3D Eğitmeni
09-03-2012, 11:11   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Bilgi Her Şeydir
Bilgi toplumunda yaşıyor olmanın getirdiği gereklilik yaşam boyu öğrenimin esasını oluşturarak, beraberinde kurumlarda da kendisini hissettirmeye başlamıştır.“İçinde yaşadığımız yeniçağda, zenginlik bilginin ürünüdür. Bilgi, ekonominin başlıca hammaddeleri ve en önemli ürünleri haline gelmiş bulunuyor. Günümüzde zenginlik yaratmak için gerek duyulan sermaye varlıkları arazi, bedensel emek, imalat aletleri ve fabrikalar değildir. Bunların yerini bilgi almış durumdadır.” (Thomas A. Stewart)
Donanım ve yazılım sektöründeki gelişmelere bağlı olarak mimari yazılımlarda da ilerleme kaydedilmiş olmasına verilebilir. Öncesinde elle hazırlanması haftalar süren paftalar, mimari yazılımların gelişmesine paralel olarak daha kısa sürede ve daha az zamanda hazırlanabilir hale geldi. İki boyutlu çizimden 3 boyutlu modellemeye geçildi. Bunun sonucunda hazırlanan iki boyutlu çizim 3 boyuta dönüştürülmekte, otomatik olarak kesitleri alınabilmekte, malzeme ve ışık etkisiyle foto gerçekçi resimler elde edilebilmektedir. Örneğin Autodesk firmasının ürettiği AutoCAD yazılımı ile 2 boyutlu çizimleri kısa zamanda oluştururken, 3ds max yazılımıyla gerçek hayatta olabilen ama gerçekte olmayan tasarımları yapma olanağı elde edilebilmektedir. Bu ve sayısını artırabileceğimiz diğer yazılımlar örneğin birçok mimarın tercih ettiği ArchiCAD, ADT Revit, ya da makine mühendislerinin ve teknikerlerinin daha çok tercih ettiği MDT- Inventor veya Solidworks, ya da harita mühendislerine ve teknikerlerine hitap eden NetCAD, ArcView GIS gibi yazılımlar, üniversite diplomasını tamamlayan tüm teknik kişilerin iş hayatı için ön koşul olmuştur. Aynı şekilde İnşaat Mühendislerinin teknik bilgilerini tamamlayan SAP2000, STA4-CAD, Primavera yazılımlar da ihtiyaç haline gelmiştir. Autocad , 3ds Max , Revit , Maya , Photoshop... vb
Hülya Telli
3D Eğitim Uzmanı
Bilişim ve Teknolojileri Öğretmeni

cassano238
19-05-2012, 19:50   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Bilişim eğitim merkezi varken acıkcası başkaları beni ilgilendirmiyor sonucta en cok beğenilen ve onerilen her zaman iyidir bu yuzden ben olsam bilişim eğitim merkezini tercih ederdim bu tarz kurslarda..