Avea, 2014 GSMA Ödülleri finalinde!

CHIP Online
01-02-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avea, dünya çapında GSM sektörünün önemli ödülleri arasında önemli bir başarı kazanmak üzere!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ave ... inalinde_45151.html

Kuruluşunun 8. yılında dünyanın en güçlü 25 mobil operatörünün yer aldığı GSMA Yönetim Kurulu'nda temsil edilmeye başlanan Avea, dünya çapında GSM sektörünün en önemli ödülleri arasında gösterilen Global Mobile Awards 2014'te "GSM Konumu Bazlı Anlık Bildirim" servisiyle "En İyi Şebeke Tabanlı Çözüm" kategorisinde finale kaldı.


Dünyada bir ilk olan GSM Konumu Bazlı Anlık Bildirim çözümü, Avea tarafından mobil kullanıcılara konum bazlı mesajlar iletmek üzere geliştirildi. Bu yenilikçi servis sayesinde mobil kullanıcılara, yakınlarında bulunan kampanya, indirim vb. fırsatlarla ilgili anlık bildirim yapılabiliyor. Bu sayede müşteriler, gereksiz bilgilendirmelerle meşgul edilmezken; önceden onay almak koşuluyla yakınlarındaki fırsatlardan da haberdar olabiliyor.


Hedeflenen kitleye doğru zamanda, doğru yerde ve etkili şekilde promosyon, reklam ve bilgi gönderimi yapılmasına olanak sağlayan servis, bir OTT yeteneği olan anlık bildirim ve bir GSM yeteneği olan konum bilgisi birleştirilerek geliştirildi. Pil ömrünün uzaması, veri kullanımının azaltılması, telefon performansının yüksek tutulması da bu anlık bildirim yönteminin avantajları arasında yer alıyor.


Tek bir tıkla fırsat kodları cepte


Avea GSM Konumu Bazlı Anlık Bildirim hizmeti, Avea Fırsat uygulamasıyla tüketicilerin kullanımına sunulmuş durumda. Avea kullanıcıları, ücretsiz olarak indirilebilen Avea Fırsat uygulaması üzerinden anlık bildirimlerle marka avantajlarını her an takip edebiliyor ve tek bir tıkla kolaylıkla fırsat kodlarını alarak özel indirimlerden faydalanabiliyor.


İspanya'nın Barselona kentinde 24-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan GSMA Mobile World Congress kapsamında 19. kez sahiplerini bulacak ödül töreninde 8 kategoride toplam 38 farklı ödül verilecek.


Konuyla ilgili detaylı bilgi için; [url="Kuruluşunun%208. yılında dünyanın en güçlü 25 mobil operatörünün yer aldığı GSMA Yönetim Kurulu"]http://www.avea.com.tr/web/Servisler/MobilUygulamalar/AveaFirsat[/url] ziyaret edilebilir

Tüm Konu: Avea, 2014 GSMA Ödülleri finalinde!

Kaynak: www.chip.com.tr