Avea'dan Anneler Günü indirimleri!

CHIP Online
05-05-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avea, Anneler Günü kampanyasıyla bu markalarda yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ave ... irimleri_46938.html

Avea, Anneler Günü'ne özel düzenlediği kampanyayla, bu özel günde annesine sürpriz yapmak isteyen Avealılara, seçili markalardan avantajlı indirim oranlarıyla alışveriş yapma fırsatı sunuyor.


Avea'nın bu avantajlar dünyasından yararlanmak isteyen Avea, Türk Telekom ve TTNet müşterileri; küçük ev aletlerinden, ev dekorasyonuna; çiçekten modaya kadar, birbirinden özel markaların hediye seçeneklerinden yüzde 50'ye varan indirimlerle faydalanabilecekler.


Anneler Günü çiçeksiz olmaz diyen Avealılara, çiçeksepeti.com'dan yapacakları siparişlerde yüzde 40'a varan indirim


Bu özel günde annelerine, bahar mevsiminin en taze kokularını sunan çeşit çeşit çiçeklerden almak isteyen Avealılar, ciceksepeti.com'dan verecekleri tüm çiçek, kek, kurabiye veya çikolata siparişlerinde yüzde 15; seçili ürünlerde ise yüzde 40 indirim fırsatı elde ediyor.


İndirim fırsatından yararlanmak isteyen Avealılar, CICEKSEPETI yazıp; 5060'a, Türk Telekomlular ise CICEKSEPETI boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616'ya göndererek, 31 Mayıs'a kadar sürecek kampanyaya katılabiliyor.


Çift Geyik Karaca'nın kadınlara özel sadakat kartı Pink Card ile anneler günü alışverişi yapan Avealılar yüzde 50 indirim kazanıyor.


Çift Geyik Karaca'nın birbirinden şık ve kaliteli kıyafetleri arasından seçecekleri hediyelerle, kendilerine ve annelerine şıklık katmak isteyen Avealılar, Çift Geyik Karaca mağazalarından Pink Card ile yapacakları alışverişlerde yüzde 50 indirimin sahibi oluyorlar.


İndirim fırsatından yararlanmak isteyen Avealılar, KARACA yazıp; 5060'a, Türk Telekomlular ise KARACA boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616'ya mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.


Home Sweet Home'daki yüzlerce ev tekstili ürünü ve aksesuarlarında, yüzde 20 indiriminiz Avea'dan


Avea; evini güzelleştirerek bahara yeni bir görünümle girmek isteyen annelere, birbirinden şık aksesuar, dekorasyon ve ev tekstil ürünü çeşidi sunan Home Sweet Home mağazalarından yapacakları alışverişlerde yüzde 20 indirim imkânı sunuyor.


Home Sweet Home'da kendilerine sunulan bu özel indirim fırsatından yararlanmak isteyen Avealılar, HSH yazıp; 5060'a, Türk Telekomlular HSH boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616'ya; TTNetliler ise HSH boşluk TC Kimlik numaralarını yazarak 6606'ya mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.


Tüm Konu: Avea'dan Anneler Günü indirimleri!

Kaynak: www.chip.com.tr