Avea'dan Galaxy Note 3'e özel

CHIP Online
16-09-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avea, Samsung Galaxy Note 3'ü hediyesiyle beraber müşterileriyle buluşturuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ave ... 3-e-ozel_42654.html

Avea; üstün özelliklere sahip cihazları tercih eden, telefonunun sunduğu uygulama ve teknolojiden maksimum şekilde yararlanan tüm teknoloji takipçilerini, Samsung Galaxy Note 3 ile ilk tanışmaya davet ediyor.


15 Eylülden itibaren İstinye Park AVM, Cevahir AVM, Bağdat Caddesi, Ankamall, Forum Bornova'daki Avea bayilerini ziyaret eden teknolojiseverler, Samsung Galaxy Note 3'ü herkesten önce ilk defa deneyimleme fırsatını yakalayabilecekler.


Galaxy Note 3'ü merakla bekleyenler, 25 Eylül'e kadar tüm Avea bayilerine verecekleri ön sipariş ile Galaxy Note 3'e, 27 Eylül'de herkesten önce sahip olma fırsatını yakalayacaklar.


Ayrıca 27 Eylül'den itibaren Avea'nın kampanyalı teklifinden faydalanarak Galaxy Note 3 sahibi olan ilk 100 kişiye Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear; sonraki 1000 kişiye ise batarya şarj paketi (battery pack) Avea tarafından hediye edilecek.


Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, Avea'nın, Türkiye'deki akıllı telefon satışlarındaki artışa ve ilgiye paralel olarak Avealıları akıllı cihazlarla tanıştırmayı önemsediklerini; bu kapsamda da Samsung'un en yeni ürünleri Galaxy Note 3 ve akıllı saat Galaxy Gear'ı müşterilerine sunmaya hazırlandıklarını söyledi.

Tüm Konu: Avea'dan Galaxy Note 3'e özel

Kaynak: www.chip.com.tr