Avea'dan Galaxy Note 3 Neo alanlara fırsat!

CHIP Online
25-03-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu Avea'dan alanlar, ilk iki faturasını ödemiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ave ... a-firsat_46169.html

Son teknoloji cihazları müşterileriyle buluşturmaya devam eden Avea; Galaxy Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 3 Neo'yu, ayrıcalıklı tarife ve fiyat teklifleriyle Avea İletişim Merkezleri'nde müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Galaxy Note 3 Neo'yu taahütlü alanlara ilk 2 fatura Avea'dan hediye!

Avea, Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu tercih edenler için de avantajlı paketler sunmayı sürdürüyor. Galaxy Note 3 Neo, ayda 25 TL'den başlayan avantajlı tekliflerle mobil teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Üstelik, Galaxy Note 3 Neo kampanyasından taahhütlü olarak yararlanmak isteyen Avea'lıların, ilk 2 ay boyunca, faturalarının 50 TL'lik sabit ücreti Avea tarafından hediye ediliyor. Avealılar, taahhütlü ve taksitli seçeneklerin yanı sıra, Galaxy Note 3 Neo'ya peşin fiyatına 1.799 TL'ye sahip olabilecekler.

Galaxy Note 3 Neo, üstün performans özellikleriyle geliyor

Şık ve kullanım kolaylığı sunan özel tasarımıyla tüm dünyada büyük beğeni toplayan Samsung Galaxy Note 3 Neo; tasarım ve performansa aynı anda sahip olmak isteyen tüm mobil teknoloji tutkunları için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Galaxy Note 3 Neo, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, 5.5-inç boyutunda HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranı, S-Pen ekran kalemi ve Galaxy Gear akıllı saat desteğinin yanı sıra 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0 gibi son teknoloji özelliklerle satışa sunuluyor. Galaxy Gear ile uyumlu olarak sunulan Samsung Galaxy Note 3 Neo, sahip olduğu 6 çekirdekli Exynos işlemcisiyle üstün performans sunarken,  8 MP arka ve 2 MP çözünürlüklü ön kameralarıyla da kaliteli bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

Tüm Konu: Avea'dan Galaxy Note 3 Neo alanlara fırsat!

Kaynak: www.chip.com.tr