Avea'ya iki "mükemmellik ödülü" birden

CHIP Online
21-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avea, dünyanın saygın danışmanlık şirketlerinden Brandon Hall Group'tan çifte ödüle layık görüldü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ave ... u-birden_43272.html

Avea'ya dünyanın saygın danışmanlık şirketleri arasındaki Brandon Hall Group'tan çifte ödül layık görüldü... Avea, İnsan Kaynakları Grubu'nun yürüttüğü iki projeyle birden "Brandon Hall Mükemmellik, Ödülleri"nde hem gümüş hem altın ödüllerinin sahibi oldu.


Avea, "En İyi Yetkinlik ve Beceri Gelişimi" kategorisinde "Takım Lideri Gelişim Programı" ile Altın, "Avea Pazarlama Okulu" Projesi ile de Gümüş Ödül'e layık görüldü.


Uluslararası insan yönetim ve gelişim standartlarını yakından takip ederek insan kaynağının gelişimi ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya odaklandıklarını belirten Avea İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Zorlu bir rekabetin ve her şeyden de önemlisi hizmetin öne çıktığı mobil iletişim sektöründe, çalışanlarımıza gösterdiğimiz özen ve yaptığımız yatırımların sonucu hizmet ve pazarlama stratejilerimizdeki başarılarımızı ödüllerle de perçinliyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu doğrultuda, çağrı merkezi yöneticilerimizin yönetsel becerilerini geliştirirken doğrudan iş sonuçlarına katkı sağlamayı hedefleyerek tasarladığımız Takım Lideri Gelişim Programımız; ihtiyacın tespiti, uygulanma biçimi ve program sonunda yarattığı katma değerle jüri tarafından mükemmel olarak nitelendirilerek 'En İyi Yetkinlik ve Beceri Gelişimi' kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü. Yine aynı kategoride Gümüş ödüle layık görülen Pazarlama Okulumuz ile de tüm şirket içinde pazarlama bakış açısını yaratmak ve bütünsel yaklaşımı oluşturmak için yola çıktık. Pazarlamaya ilişkin teorik bilgilerin pratik uygulamalar ile buluştuğu, derslerin konusunda uzman eğitmenler, Avea yöneticileri ve konuk konuşmacılar tarafından verildiği ve Türkiye'de örneği bulunmayan bu programla, teknoloji şirketi olmanın yanında bir pazarlama şirketi de olduğumuzu kanıtlamış olduk."


Bugünün genç yetenekleri, yarının liderleri olacak


Avea'nın her yıl düzenli olarak yaptığı Yetenek ve Yedekleme Yönetimi sürecini başarıyla sürdürdüklerinin altını çizen Aydın sözlerine şöyle devam etti. "Avea, çalışanlarına yatırım yapmayı önceliği olarak belirleyen bir kurum. Onlara, potansiyellerini en yüksek noktada hayata geçirmelerine imkân tanıyacak kişisel ve mesleki gelişim olanakları sağlıyoruz. "Gelişim Merkezi", "360 Derece Uygulaması" gibi çeşitli araçlarla yetenekleri keşfediyoruz. Şirketimizin tepe yöneticileriyle birlikte bugünün genç yeteneklerinden, yarının liderleri olmaya aday kişileri belirliyoruz. Avea İnsan Kaynakları Grubu olarak tasarladığımız ve uyguladığımız çeşitli gelişim programlarıyla bu kişileri geleceğe hazırlıyoruz.''

Tüm Konu: Avea'ya iki "mükemmellik ödülü" birden

Kaynak: www.chip.com.tr