AVerTV Hybrid Express Slim

harbiyeli
19-12-2007, 10:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

Bu TV Kartını nereden bulabilirim internette o kadar araştırdım ama henüz Türkiye'de satan bir yere rastlayamadım?

AVerTV Hybrid Express Slim ( 54mm ve sadece 26gr) kartvizitiniz kadar hafif ve ince yani TV’yi gömlek cebinizde taşımak artık hayal değil. Dizüstü bilgisayar kullanıcıları için özel olarak dizayn edilen ürün alışılmış Express kartların aksine Windows vista kullanıyor ve ürün dizüstü bilgisayara takıldığın da tamamen görünmez oluyor. Yani dışarıda herhangi bir parçası kalmıyor. İnce ve taşınabilir olmasının yanı sıra fonksiyonel olarak da HDTV kadar güçlü.
Ürünle kullanıcılar dizüstü bilgisayarlarını HDTV ‘ye dönüştürebiliyor. AVerTV Hybrid Express Slim ile sadece TV, DVB-T ve stereo destekli fm radyo sinyallerini almakla kalmıyorsunuz 1080i/720p kalitesinde high definition desteği de alıyorsunuz. Bunlara ek olarak dilerseniz sevdiğiniz TV programlarını kaydedip daha sonra izleyebiliyorsunuz. Tek kablo ile hem S-video/kompozit bağlantısına sahip olan ürünü DVD/VHS oynatıcı veya kameranıza da bağlayabiliyorsunuz.

AVerTV Hybrid Express Slim ile beraber gelen AVerTV 6 yazılımı ise ürünü çok daha fonksiyonel hale getiriyor. Bu yazılım ile TV programlarını PIP,POP yada tam ekran izleyebilirsiniz. 16 kanal önizleme ile istediğiniz programları rahatça seçebilirsiniz ve sevdiğini programları MPEG1/2/4 formatında kaydedebilirsiniz.

Son Düzenleme: harbiyeli ~ 19 Aralık 2007 10:25