Avira'dan Android kullanıcılarına fırsat var!

CHIP Online
18-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avira, Android işletim sistemli cepler için geliştirdiği uygulamasına üç yeni özellik ekledi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/avi ... rsat-var_46635.html

Mobil ticaretin hızlı gelişimi ve bireylerin mobil cihaz kullanımlarının giderek artmasıyla ortaya çıkan güvenlik ihtiyacının farkında olan güvenlik uzmanı Avira, Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirdiği Avira Antivirus Security Pro uygulamasına üç yeni özellik ekledi. Özellikler, Avira'nın Silikon Vadisi'ndeki yeni mobil yazılım geliştirme ofisinde geliştirildi.


Avira'nın ödüllü antivirüs motoruyla güçlendirilen Avira Android Security, kullanıcıların mobil cihazlarını virüsler, casus yazılımlar, truva atları ve diğer zararlı yazılımlara karşı otomatik olarak tarıyor. Ayrıca istenmeyen kişilerin arama veya mesajlaşma yoluyla kullanıcılara erişimini engellemeye de imkan sağlıyor.


Kullanıcılar, zararlı yazılımlardan korunmanın yanı sıra my.avira.com sitesi ile mobil cihazlarının konum bilgisini GPS, WiFi veya hücresel sinyal aracılığıyla harita üzerinde görebiliyor. Cihazlarının zil sesi kapalı olsa bile onları uzaktan çaldırabiliyor, kayıp veya çalınma durumlarında cihazlarını uzaktan kilitleyebiliyor ve içlerinde bulunan kişisel bilgileri tamamen silebiliyor.


Avira Android Security uygulaması, Android 2.2 (Froyo) veya daha güncel işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlar ile Android 4.0 (Jelly Bean) veya daha güncel versiyona sahip tabletler ile uyumlu olarak kullanıcılara sunuluyor.


Tüm Konu: Avira'dan Android kullanıcılarına fırsat var!

Kaynak: www.chip.com.tr