Avira'dan dikkat çeken indirim

CHIP Online
06-08-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Avira, bu ürünlerinde yaptığı indirimle güvenlik yazılımı arayanların dikkatini üzerine çekti!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/avi ... -indirim_35181.html

Alman Antivirüs Yazılımı Avira 01-31 Ağustos tarihleri arasında kurumsal ürünlerde standart indirimlere ek olarak %25 indirim başlattığını duyurdu


Avira Endpoint Security, Avira Small Business Security Suite ve Avira Business Security ürünleri için geçerli olacak kampanya 3 kullanıcıdan itibaren tüm özel, kamu ve eğitim kurumları için geçerli olacak.


İşletim sisteminiz Windows veya Unix olsun, Avira kurumsal ürünleri bilgisayarlar ve dosya sunucularınızı korur. Verimli bir şekilde Avira virüs koruması yönetmek için, Avira Güvenlik Yönetim Merkezini içerir.


Avira güvenlik çözümleri Windows ve Unix / Linux altında tek bir lisans birlikte, masaüstü bilgisayarlar ve dosya sunucularına koruma getiriyor. Bu ağınızın, virüsler, solucanlar, Truva atları, adware, spyware ve diğer zararlı yazılımlara karşı güvende olmasını sağlar.


Avira Small Business Security Suite ve Avira Business Security ürünleri ödüllü Avira anti-virüs koruması sayesinde, PC'ler, dosya ve Exchange sunucuları için ek AntiSpam modülü ile şirket ağlarını evler gibi güvenli hale getirir.

Tüm Konu: Avira'dan dikkat çeken indirim

Kaynak: www.chip.com.tr