Avrupa'nın en iyi "sosyal medya cebi" o oldu

CHIP Online
15-08-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sosyal ağlar konusunda en başarılı cep ünvanını bakın hangi cep devinin hangi telefonu kazandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/avr ... i-o-oldu_35371.html

HTC Corporation, beğeni toplayan HTC One S modelinin The European Imaging Sound Association (EISA- Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) tarafından, " 2012-2013 Avrupa'nın En İyi Sosyal Medya Telefonu" olarak seçildiğini duyurdu. Bu ödülle HTC, geçen yıl HTC ChaCha ile kazandığı ödülden sonra ikinci kez aynı kategoride bir ödül daha kazanmış oldu.


HTC EMEA Bölge Başkanı Florian Seiche "Tüketiciler akıllı telefonları aracılığıyla hızlı ve kolay şekilde içeriklere ulaşmak ve sürekli iletişim içinde olmak istiyorlar. Bu nedenle HTC'de önceliğimiz, kişisel mobil deneyimleri en üst düzeyde yaşatmak. İkinci kez bu ödülle onurlandırılıyor olmaktan çok memnunuz. Hem EISA'ya hem de müşterilerimize, HTC'yi sürekli destekledikleri için teşekkür ederiz." dedi.


EISA, 19 Avrupa ülkesinden 50 özel hobi dergisinin bir araya gelerek oluşturduğu dünyanın tek ve en prestijli multimedya dergi grubudur. Her yıl, tüm EISA'nın Genel Yayın Yönetmenleri, yıl boyunca yayınlarında analiz edilen ürünler içerisinde, EISA Ödülünü hak edene karar vermek için bir araya geliyor.


"2012-2013 Avrupa'nın En İyi Sosyal Medya Telefonu" ödülü, sosyal medya entegrasyonu, ağ oluşturma, bir cep telefonunun birden fazla sosyal ağ arasında basit bir şekilde bağlantı sağlanması, aynı zamanda içerik paylaşımını ve sosyal etkileşimin de kolaylaştırılması gibi faktörler değerlendirilerek verildi.

Tüm Konu: Avrupa'nın en iyi "sosyal medya cebi" o oldu

Kaynak: www.chip.com.tr