Avuçiçine sığan retro fotoğraf makinesi!

CHIP Online
08-05-2013, 12:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Pentax'ın avuçiçine sığan retro fotoğraf makinesi, nostaljik kameraları sevenlerin ilgisini çekecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/avu ... makinesi_40192.html

Modern zamanların ruhunu yansıtan cebinizde kolayca taşıyabileceğiniz, en küçük el çantasına bile girebilen, stil sahibi kullanıcılar için Pentax MX-1, havalı bir ürün.

Dört kat zoom özellikli ve azami F1.8'den F2.5.'ekadar (apartür) zayıf ışıkdaki çekimlerde yüksek kaliteli görüntü sağlayan optik merceğe sahip PENTAX MX-1 Retro tasarımı ile dikkat çekiyor.


12Mp 1/1.7" CMOS sensör 4x optik zoom ve F/1.8-2-5 oranına sahip lens ile gelen MX-1, hareketli bir LCD (920K) ekrana sahip. Iso değeri 12800 kadar çıkabilen cihaz üzerinde çift titreşim önleme sistemi yer alıyor. Full HD1080P 30fps video çekimi ve Raw fotoğraf desteği de makinenin önemli özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca cihaz üzerinde bütün manuel ayalar fiziksel buton olarak yer alıyor. Klasik görünümü ve 2 farklı renk seçeneği yanında metal yapısı  ile de sağlamlıktan ödün vermiyor.


PENTAX MX-1 dört kat zoom özellikli ve azami F1.8 to F2.5.'e kadar apartür sağlayan optik merceğe ve 28 mm geniş açı kapsama (35 mm formatında) özelliğine sahip. Zoom mercek en yüksek apertürde ve en geniş görüş açısında olsa bile makinenin yüksek performansı net ve iyi tanımlanmış görüntüler sağladığından, fotoğrafçı çok az aydınlatılmış yerlerde bile daha hızlı örtücü hızlarında çalışabiliyor ve arka planda çok güzel bokeh görüntüsü (odak dışı) elde edebiliyor.

Tüm Konu: Avuçiçine sığan retro fotoğraf makinesi!

Kaynak: www.chip.com.tr