Aynı anda binlerce kişiye eğitim hizmeti!

CHIP Online
30-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye'nin ilk kiralanabilir bilgi teknolojileri eğitim laboratuvarı, tüm dünyaya hizmet veriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ayn ... -hizmeti_47417.html

Bugüne kadar 60 ülkeden binlerce öğrenciyi son teknoloji laboratuvarında ağırlayan AcademyTech, Türkiye'nin bölgedeki teknoloji merkezi olma hedefine katkıda bulunuyor. 


Günümüzde rekabette bir adım öne geçmek isteyen şirketlerin teknoloji yatırımları artıyor. Bu yatırımların karşılığını bulabilmesi için gereken yetişmiş eleman ihtiyacı ve yatırımların boşa gitmemesi için gereken eğitim ve danışmanlıklar AcademyTech uzmanlığı ile mümkün oluyor. 


Bugüne kadar binlerce şirket ve profesyonele eğitimler veren AcademyTech, Türkiye'nin ilk ve tek uzaktan eğitime açık bilgi teknolojileri laboratuvarında uzaktan erişim imkânıyla tüm dünyaya hizmet veriyor. Türkiye'nin kurumsal bilgi teknolojileri eğitim ve danışmanlığı konusundaki lider şirketi AcademyTech, deneyimli ekibi ve güçlü yatırımıyla bölgenin ihtiyaçlarının ülkemizden karşılanması konusunda önemli bir rol üstleniyor. 


Aynı anda binlerce öğrenciye hizmet verebilen laboratuvarıyla Türkiye'deki gücünü bölgeye taşıyan AcademyTech, Cisco, Citrix ve Vmware ekipmanlarının eğitimlerini kendi bünyesinde verdiği gibi, uzaktan yapılacak eğitimlere de platform sağlıyor. Bunun yanı sıra, ülkemizde teknoloji yatırımı gerçekleştirecek şirketlere de satın alma öncesinde merkezdeki ekipmanları inceleme ve deneme fırsatı sunuyor. 


Uzaktan erişim sağlanan eğitimlerinin konu başlıkları şu şekilde sıralanıyor:


<div>
-      Yönlendirme (Routing) ve Anahtarlama (Switching)


</div>
<div>
-      Ses ve Güvenlik


</div>
<div>
-      Video ve Telepresence


</div>
<div>
-      Veri Merkezi


</div>
<div>
-      Telekom Hizmetleri Sağlayıcısı


</div>


Tüm Konu: Aynı anda binlerce kişiye eğitim hizmeti!

Kaynak: www.chip.com.tr