Aynı siteyi arkadaşınızla beraber gezin

CHIP Online
16-06-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternet sitelerini arkadaşlarınızla aynı anda, sohbet ederek ve notlar ekleyerek gezin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ayni ... er-gezin_27432.html

Resimlerle: İnanmamanız gereken 10 internet şakası!

Bir web sitesini, sizin yanınızda olmasa bile arkadaşınızla beraber, gerçek zamanlı olarak gezmek ister miydiniz? Channel.me adlı bir internet servisi tam olarak bunu yapmanızı sağlıyor. Hiçbir ek program yüklemenize gerek olmayan bu servis ile kendi ekranınızda gördüğünüz web sitesini, davet ettiğiniz arkadaşınız ile aynı anda ve aynı görüntüyü paylaşarak gezebilirsiniz.

Özellikle tavsiye istemek veya tatil planı yapmak için son derece pratik olan bu yöntemde aynı görüntüyü paylaşmakla kalmıyorsunuz, bununla beraber web sitesinin görüntüsü üzerine kendi notlarınızı da yazabiliyorsunuz. Hatta isterseniz Channel.me'nin sohbet özelliğinden faydalanarak anında mesajlaşma ile site üzerindeyken sohbet de edebilirsiniz. Bunun için siteye girdikten sonra Channel.me'nin size verdiği özel URL adresini davet etmek istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşmanız yeterli.

Sistem henüz beta sürecinde olduğu bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bizim ilk dikkatimizi çeken sitelerdeki Türkçe karakterlerin görüntülenmesinde sorun yaşanabiliyor olduğu. Fakat servisin final sürümünde bu sorunun giderileceğini tahmin ediyoruz.


Tüm konu: Aynı siteyi arkadaşınızla beraber gezin

İzleyin: İnternet tarayıcılar hız savaşında!

Resimlerle: İnanmamanız gereken 10 internet şakası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Channel.me'yi nasıl buldunuz?