Az bilinen 10 Google hizmeti!

CHIP Online
29-01-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın adını belki de pek duymadınız bu hizmetleri, bakın bize neler sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/az- ... -hizmeti_38351.html

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Google'ın arama dışında depolama hizmetlerinden sosyal ağa birçok farklı hizmet sunduğunu biliyoruz. Şirket, bize bir belge düzenleme, video yükleme ve bir e-posta hizmeti de sunuyor. Ancak Google'ın önümüze serdiği olanaklar bu kadarla kısıtlı değil. Arama devinin bize sunduğu hesap etkinliği analizi, arkadaşlarınızın konumunu izleme gibi az bilinen hizmetler de var. İşte bunlardan bazıları.


Hesap etkinliği: Google hesabınız için etkinleştirebileceğiniz bir seçenek olan Hesap etkinliği, size her ay Google'ı nasıl kullandığınıza dair bir e-posta gönderiyor. Size gönderilen raporda kaç e-posta gönderip aldığınız, en çok neleri arattığınız gibi bilgiler yer alıyor.


Gmail meter: Sadece Gmail istatistikleri üzerine yoğunlaşan Gmail Meter, kaç e-posta aldığınızı, size en çok kimlerin e-posta gönderdiğini, e-posta trafiğinizin haftanın hangi günlerinde yoğun olduğunu ve fazlasını gösteriyor.


My Maps: Google Maps'e entegre bir işlev olan My Maps (Haritalarım), özel rotalar ve konumlara sahip kendi haritalarınızı oluşturmanıza ve onları kaydetmenize izin veriyor.


Schemer: Schemer, yakınınızdaki yerleri ve fazlasını bulmanıza yardımcı olan bir web sitesi ve mobil uygulama.


[url=""]Hangouts[/url]: Google Hangouts ile videolu konferanslar düzenlemek çok kolay. Hangouts'u Google+ hesabınız olmadan kullanmak istiyorsanız, onu Gmail içinden direkt olarak açabilirsiniz. Hangouts, aynı anda 10 kişiye kadar videolu konferans yapmanıza izin veriyor.


<span style="text-decoration: underline;">Devamı, ikinci sayfamızda...</span>


Tüm Konu: Az bilinen 10 Google hizmeti!

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr