B&W'dan Lightning'li ses sistemi!

CHIP Online
06-08-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone'unuzu kablosuz olarak bu ses sistemine bağlayın, müziğinizin keyfini çıkarın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/b-w ... -sistemi_41909.html

B&W 'nun yeni ürünü lightning konnektörlü Z2; etkileyici ses performansı, kesintisiz kablosuz ses akışı ve en son Apple ürünleri ile uyumlu. Z2, dünyanın en önemli kayıt stüdyoları için hoparlör üreten B&W'nun 50 yılı aşkın tecrübesinin en son ürünü.


Air Play teknolojisiyle kaliteli ve kesintisiz ses akışı sağlar. iPhone veya iPad'nizden sevdiğiniz şarkıları dock'a yerleştirmeden keyifle dinleyebilirsiniz. Lightning konnektörü iPhone 5, iPod touch (5th generation) and iPod nano (7th generation) ile uyumludur. Air Play teknolojisi sayesinde diğer iPhone ve iPad modelleri ile Mac veya PC'nizde ki iTunes'dan kablosuz ses akışı sağlar. Zengin ve etkileyici sesini kullanmış olduğu gelişmiş akustik teknolojiye borçludur.


Digital Sinyal işlemci özelliği ile kontrollü ve doğal ses sunar. Z2 , büyük bir hoparlörün verdiği ses ile eşdeğer ses kalitesine sahiptir. Kolay kurulum ve kullanım özelliğine sahiptir. Çok yönlü tasarımı ile her yerde kolaylıkla kullanabilirisiniz. Siyah ve Beyaz renk seçeneği mevcuttur.

Tüm Konu: B&W'dan Lightning'li ses sistemi!

Kaynak: www.chip.com.tr