balkonuna girdiği için kediye eziyet eden adam

selim_firat
05-05-2016, 07:25   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

kendisi izmir'de okumakta olan bir arkadaşın bursa'da yaşanmış olan bu olan neticesinde herhangi bir yardıma kavuşamaması sonrasında sosyal medya üzerinden göndermiş olduğu yazıyı olduğu gibi paylaşıyorum.

"https://www.facebook.com/adnan.hatipoglu.1?fref=ts


bursa'nın kestel ilçesinde yaşayan bu erkek müsveddesi adam kedim onun balkonuna geçtiği için kedimi tekmelemiş. ben şu anda okulum sebebiyle izmir'deyim ve hiçbir müdahelede bulunamıyorum. kedimin tekmelendiği yerlerde kanlar var. kedi sonrasında adamın evine kaçmış ve polisler gelmesine rağmen kediyi aileme teslim etmemişler. 
polisler gittikten sonra camdaki kediye sopayla vurmuşlar ve kedi camdan fırlayıp sert bir şekilde alt katın balkonunun üzerindeki demir plakaya çarpmış ve 3. kattan yaralı şekilde aşağıya düşüp ortalıktan kaybolmuş. kedi saatlerdir aranıyor ancak hala bulunamıyor. polislerin de yaptığı tek şey adamın ifadesini alıp, kedimi evinde rehin tutuyor ve annemi de tehdit ediyor olmasına rağmen, hiçbir şey yapmadan salıvermek olmuş. 
lütfen çevrede olan hayvan severler bize bir şekilde yardımcı olsunlar. ben bu adama ne gibi bir müdahalede bulunabilirim. polisi yüzüme telefon kapıyor. lütfen bu işe bir el atın çıldırmak üzereyim."