Bang & Olufsen'ten yeni seçkin hoparlörler!

CHIP Online
08-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bang & Olufsen'in tasarımıyla göz alan yeni kablosuz hoparlörleri, Türkiye'de tanıtıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ban ... arlorler_45288.html

Bang & Olufsen, kablosuz seste yeni dönemin öncüsü olmayı amaçlayan BeoLab 17, 18 ve 19'un Türkiye satışına başladı. Kablosuz ses için yeni bir standart olan WiSA teknolojisi ile donatılan sesin tasarım ikonları, Bang & Olufsen'in yeni satış noktası Mozaik Ortaköy Showroom'unda tanıtıldı.

B&O Pazarlama Direktörü Shakeel Hussain ve markanın Türkiye distribütörü Ferco Müzik Genel Müdürü Ufuk İncecik'in katılımı ile gerçekleşen toplantıda, kablosuz sesin üç tasarım ikonu ve yeni teknolojiler katılımcılarla paylaşıldı.

"Kusursuz ses artık kablosuz"

B&O Pazarlama Direktörü Shakeel Hussain, kusursuz güçlü bir akustik sese şimdiye kadar ancak kablolu hoparlör sistemleriyle ulaşılabildiğini, bugün ise Bang & Olufsen teknolojisi ile seste yeni bir dönemin başladığını belirtti.

Ürünü kullanmak için tek bir priz yeterli

Bang & Olufsen'in karakteristiğine sahip yeni BeoLab serisi, kablosuz WiSA teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Müzik tutkunlarının yüksek kalitede müziğe terfi etmeleri için WiSA uyumlu vericiye aktif BeoLab'ı oda içindeki prize takmanın yeterli olduğunu beliren Ferco Müzik Genel Müdürü Ufuk İncecik, yeni hoparlör ailesinin TV, Blu-ray oynatıcısı ya da media centerlar ile çalışabildiğini, ürünler üzerindeki yeni teknoloji sayesinde bulunduğu ortamda istenilen yere konumlanabildiğini belirtti.


Tüm Konu: Bang & Olufsen'ten yeni seçkin hoparlörler!

Kaynak: www.chip.com.tr