başarılı evlilik için 12 şahane tavsiye

theironman
10-12-2015, 12:43   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

evli olanlar dikkat etsin evlenecek olanlar da :)

1- birbirinizi tanıyın: mutlaka bu süreçte iyi, kötü, güzel, çirkin huylar ortaya çıkacaktır. hayatınız çok değerlidir. yılların birikimi olan hayatınızı yanlış bir yatırımla berbat etmek istemezsiniz diye düşünüyorum.

2- yalnız yatın: bazı geceler birbirinizi özlemek için evin farklı odalarında uyuklayın. gece yatağınızdan kalkıp onun yanına gidin ve seni çok özledim deyin.

3- ortak zaman: bu evliliği perçinleyen bir sistem. birbirinizin hobilerini gerçekleştirebileceğiniz zamanlar yaratın. ben yaklaşık 6,5 yıl halk eğitim merkezinde makrome kursuna sırf kadınım istiyor diye iştirak etmiş, sertifika bile almıştım.

4- iyi giyinin: güzellik geçicidir arkadaşlar. ancak iyi giyim her zaman şaşalı bir ambalaj gibi sizi kaliteli gösterir. size yıllar önce aşık olan insan götü göbeği dağıttığınızda, üzerinizdeki gant kombinine hayran kalabilir. aşk ölümsüzdür.

5- konu kapatmayın: özellikle erkek tarafının sığınağı olan bu sistemden uzak durun. konuşmak çözüm bulmaktır. hayat hepimiz için çok kısa. bakın eğer dinozor olsaydık konuşmazdık ya da karga. kargalar 120 yıl yaşıyor. bizim ömrümüz kısa.

6- muntazam olun: şahsi vicdanınızla çelişen bir hayatınız olmaması adına askeri bir disiplinde yaşayın. özellikle pazar kahvaltıları içi evin salonunda içtima alın. salondan mutfağa, “her türk kahvaltı yapar, her türk kahvaltı yapar” yürüyüş kararıyla geçin.

7- emin olun: özellikle çocuklu evliliklerde emin olmak önemli bir faktördür.

8- sinemaya gidin: özellikle bunun tadı çocuk sahibi olmadan muhteşem oluyor. ancak seyredeceğiniz filmi mutlaka siz belirleyin. böylelikle otoritenizi de sağlamlaştırmış olursunuz. çünkü kişilerin şahsi görüş, düşünce ve vicdanlarına rağmen otoritenin emirlerini yerine getirmeye olan yatkınlıklarını analiz etmek amacını da güden bu sistem, her evlilikte işe yaramıştır.

9- tadilat yapın: evde her hafta mutlaka küçük işlerle ilgilenin. yuvayı dişi kuş yapar ancak tadilatı erkek güvercin üstlenmelidir.

10- yatırım: yatırım konusunda mutlaka kadın kasa olmalıdır. erkek, sadece avlanır, kadın pişirir. bu mağara döneminde de geçerliydi. şimdi toki’lerde oturan mutlu ailelerin ekonomik zaferlerinde hep bu yönetim biçimi süregelmektedir.

11- mutfağa girin: biz, en iyi kararlarımızı mutfakta alırız. örneğin “gümüldür’den yazlık alalım aşkım yaaa” diye mutfakta karidesleri ayıklarken söylemişti sevgilim. hayatım yaaa arabayı değiştirelim teklifini de mutfakta iletti bana. hepsini kabul ettim. istediği 6 bin liralık elbiseyi de almasını mutfakta kabul etmiştim. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. laf aramızda… flört döneminde de bir kez de mutfakta sevişmiş ve evlenme teklifini kadınımdan almıştım. tamam aşkım yaaa deyip mutluluğa adım attık.

12- sürprizler yapın: bir ilişkinin devinimini sağlayan ve özellikle köşe taşlarını oluşturan önemli faktör heyecandır. sıradanlaşan hiçbir iş, çekilmez hal alır. sürpriz hayatın her alanında önemli bir silahtır. sevgilimin haberi yok ancak nimet abla’dan 3 çeyrek aldım. bu akşam havalara uçacak.