Battlefield 3 APPCRASH Hatası

marcus_273
19-09-2013, 13:16   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: bf3.exe
Uygulama Sürümü: 1.6.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 511c9356
Hata Modülü Adı: bf3.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.6.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 511c9356
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 00017c70
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Dün Battlefield 3'de hiçbir sorun yoktu bu gün bu hatayı alıyorum oyuna giremiyorum çözümünü bilen var mı netten baktım söylenen bir kaç şeyi denedim ama olmadı illa format mı atmam lazım format çözüm olur mu yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar

marcus_273
19-09-2013, 18:13   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

Alıntıdır

Arkadaşlar adım Levent . Bu konu kesinlikle alıntı değildir. Sadece kendi forumumda ve fulloyun.com'da yayınlıyorum. Sizlere karşılaştığım bir sorunu ve bu sorunun çözümünü anlatacağım.

Vista ve Windows 7 kullanan arkadaşlarımızın çoğu bu hata ile karşılaşmıştır. APPCRASH!. Hatta bazılarınızın kabusu haline gelmiştir. Bazı oyunlarda ve programlarda bu hatayı sıklıkla vermektedir. Bunun çözümü için adım adım basit bir şekilde kendimden örnek vererek anlatmaya çalışacağım inşallah.

Benim bilgisayarımda Windows 7 yüklü ve hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Bir akşam amcamın oğlu bilgisayarını aldı bana getirdi. Bilgisayar ayakta zor duruyor iman gücüyle çalışıyor. Neyse format attım. Windows 7 kurdum. İşte crack falan yaptım. Son bir kaç programdan sonra oyun yüklemeye başladım. Crysis, Crysis Warhead, Call of Duty Modern Warfare 2, Battlefield Bad Company 2 ve Need for Speed Most Wanted yükledim. Hepsini yükledim ama hiç girmedim oyunlara crack da yapmadım. Kafamı dağıttıktan sonra geldim crack yaptım hepsine. Baktım hiç birine girmiyor. APPCRASH hatası veriyor. Her yeri aradım. İnternette aramadığım site kalmadı. İngilizce dildeki Amerikan sitelerine de baktım fakat bulamadım. Bu hatanın çözümü yok. Neyse bilgisayar o gece bende kaldı. Ben sabaha kadar uğraştım ve o hatayı giderdim. Şimdi nasıl gideriyoruz o hatayı ona gelelim.

Önce şunu belirteyim kesinlikle bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok. Her şeyi format atmadan düzelteceğiz.

1. Adım: Öncelikle bilgisayarınızdaki bu hatayı veren oyunu kaldırın. Benim tavsiyem Your Uninstaller 2010 kurup bilgisayarınızdan oyunu kaldırın.

2. Adım: Başlat'a girin ve arama kısmına msconfig yazın ve enterlayın. Girdikten sonra Başlatma sekmesine gelin ve orada altta Tümünü Devre Dışı Bırak'a tıklayın ve Uygula'ya tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

3. Adım: Bilgisayarınız açılınca Denetim Masası'ndan Windows Update'e girerek sol menüden Güncelleştirmeleri Denetle'ye tıklayıp güncelleştirmelerin denetlenmesini bekleyin. Biraz bekledikten sonra güncelleştirmeler denetlenmiş olur ve size şu kadar güncelleştirme var der. Tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Dil paketleri hariç. Hem önemli olanları hem isteğe bağlıları. Tümünü yükleyin. Bu çok önemli çünkü Microsoft'un yayınladığı bir güncelleştirme, çakışan programları birbirinden ayırıyor. Hangi güncelleştirme bilmiyorum. Bu yüzden hepsinin yüklenmesi gerek.

4. Adım: Tüm güncelleştirmeleri yükledik ve bilgisayarımızı yeniden başlattık. Şimdi ise sıra geldi güvenlik duvarına. Güvenlik duvarınızı her zaman için açık tutun. Bu bizim için önemli. Güvenlik duvarınızı yine Denetim masasından yapabilirsiniz. En sondan beşinci sıradadır.

5. Adım: Şimdi ise geldi tekrar oyunumuzu veya programımızı yüklemeye. Yüklemeyi yaparken şunlara çok dikkat ediyoruz. Örneğin işletim sistemimiz C'de diyelim. Ve o APPCRASH hatası veren oyunumuzu yükleyeceğiz veya programımızı. Yüklemeyi yaparken Normal Yükleme yerine Özel Yükleme yi seçeceğiz. Ve orada oyunun yükleneceği dizin olarak C:\Program Files'ı seçeceğiz. Kesinlikle yükleyeceğimiz dosyanın yüklenme yeri burası olacak. Ve o oyunumuzu veya programımızı buraya yüklüyoruz. Yükleme işlemi bittikten sonra normal bir şekilde programınızı veya oyununuzu açabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu sorunu ben böyle hallettim. Ama halletmek için saatlerimi verdim. Ve artık bu sorunla sık sık karşılaşıyorum karşılaşmıyor değilim. Çünkü bilgisayarcıyım ve günde işyerine bir sürü bilgisayar geliyor. İllaki bu sorun oluyor. Ve hepsini artık bu kendi bulduğum yöntemle hallediyorum. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlara yukarıdaki adımları teker teker uygulamalarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Teşekkürler...




ancak bu şekilde yaparak çözüldü sorun bu hatayı alanlar deneye bilir