Battlefield 3 Oyun İncelemesi

TeknoKasif
09-08-2012, 13:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Blogumuzda BF3 Oyun İncelemesi yaptık ve bir kısmını sizinle paylaşmak istedik.


Yıl 1991, John Carmack, John Romero, Tom Hall ve Adrian Carmack isimli dört arkadaş idSoftware isimli oyun şirketini kurar ve bir yıl sonra Wolfenstein 3D isimli oyunu çıkarırlar ... Ve oyun dünyasında bir patlama yaşanır. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşılmamıştır. Oyun daha önce görülmemiş bir şekilde karakterin gözlerinden oynanmaktadır ve grafikler, oynanış, her şey o zamana göre muhteşemdir. Oyun büyük sükse yapar ve böylece FPS türü de doğmuş olur.

Daha sonra FPS türü yıllarca başarılı bir çizgi izler ve gittikçe gelişir. Ve 1998 yılında Half-Life çıkar ve yine tüm dünyayı kasıp kavurarak birçok otoriteden de "Yılın Oyunu" ödülünü alır. Bundan bir yıl sonra Half-Life oyunu için yapılan bir mod olan Counter-Strike ise hala oynanan bir efsane haline gelir. Ve sonunda 2002 yılında Battlefield 1942 ve bir sene sonra Call of Duty çıkar ve dananın kuyruğu kopar. Artık FPS türünün krallığı başlamıştır. Yıllarca bu iki serinin ve FPS'nin babası olan idSoftware'ın oyunları birlikte FPS türünü zirvede tutar.

Ve şimdi karşımda Battlefield serisinin son oyunu olan Battlefield 3 var. Oyunu Singleplayer, Multiplayer ve Teknik Detaylar olarak üç ana başlık altında inceleyeceğim.

Battlefield 3 Oyun İncelemesi

Reklam olduğunu düşünenler lütfen okumasın bile. 

Teşekkürler.

TeknoKasif bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
dead man
11-08-2012, 05:56   |  #2  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,341 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

İşinizde başarılar ama insan başka birşey düşünemiyor [..:"]