Battlefield 3'ü istediğiniz fiyata satın alın

CHIP Online
15-08-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dead Space 3, Medal of Honor, Battlefield 3 ve fazlasına, sadece birkaç dolara sahip olun!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bat ... tin-alin_42073.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

28 Ağustos'a kadar sürecek yeni  bir kampanya, oyuncuları Dead Space 3'ten Battlefield 3'e sekiz EA oyununu çok ucuza satın alma fiyatı sunuyor.


En az 1 dolar ödemek koşuluyla istediğiniz fiyata Humble Origin Bundle yoluyla satın alabileceğiniz oyunlar ise şunlar: Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Mirror's Edge, Dead Space 3, Medal of Honor, Battlefield 3, Burnout Paradise: The Ultimate Box ve The Sims 3 Starter Pack. Bu popüler oyunları satın alabilmek için en az 4.65 dolar bağışta bulunmuş olmanız gerekiyor (bu miktar, diğer bağışlara göre değişebiliyor). Yine de oyunları ister tek tek, ister paket olarak alın inanılmaz bir fırsat.


EA'in dijital indirme hizmeti Origin'i kullanmak istemeyenler, oyunların bazılarına Steam'den de erişebiliyorlar. Sims 3'ün Mac sürümü dışında tüm oyunlar sadece Windows'ta çalışıyor.


Haberi yayına hazırladığımız sırada 626.253 paket satılmıştı. Oyunları satın alırken harcadığınız para tamamen Human Rights Campaign, Watsi, American Cancer Society, American Red Cross ve San Francisco AIDS Foundation'a aktarılıyor.

Tüm Konu: Battlefield 3'ü istediğiniz fiyata satın alın

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr