Battlefield 4'ten Dudak Uçuklatan Haberler !

Rz_Games
19-03-2013, 23:36   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Battlefield 4'ün sanat tasarımını sızdıran kaynaktan Battlefield 4 hakkında heyecan verici yepyeni dedikodular:


Daha önce WCCF Tech isimli sitede yayınlanan şu sıralar ise Chipell adındaki forumda kendini gösteren Battlefield 4 hakkında gerek teknik gerekse oyun yapısı hakkında pek çok detay oyunun çehresine ışık tutuyor.


Bilgilerin yayınlandığı forum bu bilgilerin pek çoğunun Edge dergisinin gelecek ay çıkacak sayısında yer alacağının altını çiziyor ve devam ediyor:



- Battlefield 4, Frostbite 2.5 üzerine inşaa ediliyor ve Destructoid 4.0'ü içeriyor. Bu sayede Battlefield: Bad Company 2 tarzı yıkım efektleri ortaya çıkacak. Oyunda sadece yıkım iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkmayacak. Tesselation ve dinamik hava şartları da Battlefield 4'ün önemli detayları arasında yer alacak.




- Oyun yine PC odaklı olarak geliştirilmiş. Daha önceki raporlarda DICE'ın yeni nesil konsollarda (PlayStation 4 ve yeni nesil Xbox) 1080p ve 30 FPS oranına odaklanacağı belirtilmişti. Ancak yeni dedikoduya göre konsollarda 720p ve 60 FPS oranı hedeflenmiş durumda. PC versiyonunda ise DirectX 11 desteği söz konusu.

- Multiplayer modunda yer alan her haritanın kendine has bir hava durumu olacak. Sisli, yağmurşu, kum fırtınası ve benzeri değişiklikler rastgele oluşacak.


- Hikaye moduna baktığımızda senaryonun bizi 2020 yılının Çin'in götürdüğüne şahit olacağız. Hikaye döngüsü haliyle Çin - Amerika arasında paslaşacak. Söylenenlere göre hikaye sadece 5-6 saat sürecek.



- Battlefield 4'ün multiplayer modu Diaoyu Island, Tianamen, Shanghai Bund, Xizhimen ve Xizhimen Rush isimli bölümleri/harita bölümlerini içeriyor. Serinin eski hayranlarının tanıdığı Commander modu (Battlefield 2), yetenek sistemi geliştirilmiş biçimde sahalara geri dönecek. Oyunda bir de EA'nın klasiği haline dönecekmiş gibi görünen mini ödeme sistemi yer alacak ama bu oyunun dengesini etkilemeyecek.

- Battlefield 4'ün DLC'si bile şimdiden belli. DLC paketiyle birlikte 4 harita oyuna dahil oluyor: Dalian Power Station, Daping Oil Field, The Great Wall of China ve serinin klasik haritası Wake Island.



Bahsi geçen tüm bilgiler şu an için dedikodu olsa da, altını çizelim bu bilgilerin geldiği kaynak daha önce Battlefield 4'ün sanatsal tasarımını sızdırmıştı. Nitekim doğru da çıkmıştı.

ALINTIDIR.

Son Düzenleme: Rz_Games ~ 19 Mart 2013 23:36
zeuscan
20-03-2013, 12:39   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Bilgilerin doğru olma olasılığı yüksek merakla bekliyoruz bakalım nasıl olacak :)