Battlefield Türkiye Battlefield 3 için geri sayıma

ugurcantzn
27-06-2011, 04:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Merhaba bu yazıyı okuyan her dosta.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Battlefield 3 çıkış tarihi 25 ekim olarak duyuruldu. Henüz ertelenme gibi bir haber yok ortada. Ertelenme haberide zaten oyunun çıkmasına yakın tarihte, oyunun durumuna göre belirleniyor. Oyunun çıkışından önce beta sürümü yayınlanıcak. DICE yetkilileri oyunculardan aldıkları geridönüşüm bilgileriyle oyunun son düzenlemelerini yapacak. Bu beta sürümü sayesinde oyuncular herkesten önce Battlefield 3 deneme fırsatı bulacak. 

Biz Battlefield Türkiye ekibi her Battlefield oyunun betasında olduğu gibi Battlefield 3’ün de beta katılım anahtarlarını forumlarımızda oyunculara adil bir şekilde paylaştıracağız. Daha fazla key için yetkililerle görüşmede yapılacak. Fakat bu görüşmenin değerlendirilmeye alınması için topluluğumuzda mevcut yüksek BF oyuncu potansiyelini onlara göstermemiz gerekmekte. Bu potansiyeli gözle görülür bir hale getirdiğimizde beta anahtar kodları dağıtmamıza sıcak bakılacak.

Beta anahtarı dağıtımına destek vermek istiyorsanız siz, tüm battlefield oyuncularını topluluğumuza davet ediyoruz. Battlefield’ci arkadaşlarınızıda davet etmenizi bekliyoruz. 

Bu konuyu yönetici arkadaşlar lütfen reklam ürünü olarak görmesin. Kâr amacı gütmeyen bir oyuncu topluluğuyuz. Bunu sitemize bakarak anlayabilirsiniz, herhangi bir reklam vs bulunmamakta. Mevcut battlefield oyunlarını belirli kitlelere tanıtarak sevdirmeye çalışıyoruz. Güzel ülkemizin güzel oyuncularını oyuna kazandırarak, battlefield oyunlarında ülkemizin iyi bir yer edinmesini amaçlıyoruz.

Hepinize sevgiler.

Site: http://www.battlefieldturkiye.com