BBM: BlackBerry 10 için ilk bozgun

CHIP Online
06-04-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BlackBerry 10 ile tanıtılan, heyecan verici, çok şey vadeden hizmetin sonu çok çabuk geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bbm ... k-bozgun_39614.html

Resimlerle: En iyi 20 internet telefonu

BlackBerry'nin yeni işletim sistemi BB 10 ile birlikte tanıttığı müzik indirme ve paylaşım uygulaması BBM Music, çok kısa sürede sonlandırıldı. Aylık üyelik sistemiyle çalışan uygulama sayesinde kullanıcılar 50 kadar parçayı indirebiliyor, arkadaşlarının parçalarını dinleyebiliyorlardı.


Müziği gerçekten sosyal bir deneyim haline getiren uygulama ilk kullanıma sunulduğunda çok şey vaat ediyordu. Hem iTunes gibi online mağazalara hem de Spotify gibi müzik dinleme sitelerine alternatif olması planlanan BBM Music, firmanın beklediği ilgiyi görmemiş olacak ki Haziran ayından itibaren artık hizmet vermeyecek. Mevcut kullanıcılar Nisan ayı faturasını da ödedikten sonra üyelikler sonlandırılacak. Ama BlackBerry sadık müşterilerine bir jest yapmayı unutmamış: Kullanıcılara bir aylık Rdio premium üyeliği ikram edilecek.


Peki, BlackBerry'nin mobil cihaz savaşındaki pek çok cepheden biri olan müzik cephesinden çekildiğini gösteren bu kararı, firmanın zor günler geçirdiğine işaret ediyor olabilir mi? Firmanın ve platformun geleceği tüm bilişim dünyasının merak ettiği bir konu.

Tüm Konu: BBM: BlackBerry 10 için ilk bozgun

Resimlerle: En iyi 20 internet telefonu

Kaynak: www.chip.com.tr