Bedava oyunlar kazandırıyor!

CHIP Online
15-09-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android ya da iOS için bedava indirilen pek çok oyun, yapımcısını işte böyle zengin ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bed ... ndiriyor_42316.html

Resimlerle: Birbirinden eğlenceli 20 bedava oyun

Akıllı telefonların üretilmesi, tabletlerin yaygınlaşması ve pek tabi bu cihazları kolay bir şekilde kullanabilmemize aracı olan işletim sistemleri ile mobil sektör, günümüzde çok farklı bir noktada bulunuyor.


Kısa süre içerisinde bu işletim sistemleri ile uyumlu çalışan uygulamalar ve bu uygulamaları son kullanıcıya ulaştırmaya ön ayak olan online mağazalar ile büyük bir zıplama gerçekleştiren mobil yapıysa, öyle görünüyor ki büyük ölçüde para kazandırmakta; hem de sadece ücrete tabi uygulamalarla sınırlı kalmadan... Birçoklarının düşündüğünün aksine, ücretsiz indirilebilen oyunlar, etiket fiyatı olanlardan çok daha fazla para kazandırıyor. En azından Android işletim sisteminin online pazarı olan Google Play'i baz alırsak karşımıza çıkan resim bu. Bu bedava uygulamalar, para kazanmak için ya reklam gösteriyorlar, ya da oyun içi satışlarla gelir elde ediyorlar. 


App Annie tarafından yapılan araştırmaya göre, Google Play üzerinden en çok kar sağlayan yapımlardan 100'de 96'sı, hiçbir ücret ödemeden cihazımıza indirdiğimiz uygulamalar. Apple cephesindeyse iPhone uygulamalarının yüzde 71'i, iPad uygulamalarınınsa yüzde 69'u kendi marketi üzerinde ücretsiz indirilerek, yeterli karı sağlayabiliyor.

Tüm Konu: Bedava oyunlar kazandırıyor!

Resimlerle: Birbirinden eğlenceli 20 bedava oyun

Kaynak: www.chip.com.tr