BedavaReklamSitesi.com " Ücretsiz Reklam Verin

cepvadisi
27-12-2014, 20:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Site: www.bedavareklamsitesi.com

Kayıtlı siteler arası ücretsiz reklamlaşma için kurulmuş bir sistemdir. PR değerleri aynı olan siteler kendi aralarında reklamlaşır. Örneğin PR3 site ile yalnızca PR3 site reklam alışverişi yapar.

Basit bir şekilde açıklamak gerekirse sizin reklamınız başkalarının sitesinde yayınlanacak, onların reklamı ise sizin sitenizde yayınlanacak.

Sistem Nedir - Nasıl Çalışır ?
# Öncelikle sisteme üye olur ve web sitenizi eklersiniz. Ardından kredi kazanmanız için verilen reklam kodunu sitenize eklersiniz.
# Daha sonra sisteme kendi sitenizin reklamını eklersiniz. Reklamınız 3 farklı boyutta ücretsiz olarak metin reklam şeklinde yayına alınır.
# Reklamınızı ekledikten sonra sizin reklamınız sistemdeki diğer üyelerin sitelerinde ve yalnızca sizin siteniz ile aynı PageRank değerine sahip sitelerde yayınlanacak, böylece sitenizi daha çok kişi bilir ve ziyaret eder.
# Bunlara ek olarak Sitemizde Sörf sistemide vardır. Yani üyeler birbirlerinin sitesine girdikçe kredi kazanır. Bu sayede site trafiğide artmış olur.


Sitelerde yayınlanan örnek reklam


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Basit bir şema ile açıklamak gerekirse:

-----------------------------------
- Sistem kredi ile çalışır. Kendi sitenizde gösterdiğiniz her tekil kişi için reklam boyutuna göre 1 veya 3 kredi kazanırsınız.
- Sizin bedava reklamınız ise diğer sitelerde gösterilirken sadece her tekil gösterim için 1 kredi alınır, tıklamalar ücretsizdir.
- Her üye olana 300 kredi hediyemizdir.

Son Düzenleme: cepvadisi ~ 27 Aralık 2014 20:05