bedenini satarak ailesini geçindiren cefakar baba

selim_firat
10-12-2015, 12:51   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

hikayenin arkasında çok büyük bir dram var. insanların çaresiz kaldığında, ailesine bakabilmek ve koruyabilmek için neler yapabileceğini düşünün....

nasıl iş bulamamış, aylardır eleman arayoruzcular.. bu ülkede şimdiye kadar kaç kişi yoksulluktan, borçtan, işsizlikten intihar etti? kaç kişi kendini canlı canlı yaktı? kaç kişi boğaz köprüsünden atladı? 

istanbul avcılar’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, boğazı bıçakla kesilen bir travesti kanlar içinde sürünerek bir inşaatın bekçi kulübesine gidip yardım istedi. ambulansla hastaneye götürülmek istenirken hayatını kaybeden 35 yaşındaki travestinin, evli ve 1 çocuk babası d.o. olduğu belirlendi. 3 yıl önce evlenen, ailesi ve yakın çevresine geceleri bir işadamının özel şoförlüğünü yaptığını söyleyen d.o.’nun, evden çıktıktan sonra çantasındaki kadın kıyafetlerini giyip makyaj yaptığı, peruk taktığı ve alev takma adıyla avcılar’da yol kenarında müşteri beklediği anlaşıldı.

d.o.’nun öldürülmesinin ardından 1 yaşındaki çocuğuyla memleketine dönen eşinin, ikinci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. d.o.’nun memleketinde yaşayan kardeşi ise “biz de cinayetten sonra öğrendik böyle bir işin içinde olduğunu” dedi. yengesinin 6 aylık hamile olduğunu belirten kardeş, şöyle devam etti: “bir mesleği yoktu. geceleri şoförlük yaptığını söyleyerek eşini yıllardır kandırmış. ölümünün ardından her şey çıktı ortaya. biz de kardeşleri olarak eşine usulünce anlatıp bilgi verdik. sadece biz ve eşi biliyor bu durumu. ailesine bakabilmek için böyle bir yola başvurduğunu düşünüyoruz. bilseydik kesinlikle izin vermezdik.”

daha önce poliste kaydı olmadığı belirlenen d.o.’nun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada çevredeki tüm kamera görüntüleri tek tek inceleniyor. polis, cinayetin bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirlerken, katil zanlısının d.o.’nun müşterisi ya da tanıdığı biri olması ihtimali üzerinde duruyor.

Son Düzenleme: selim_firat ~ 10 Aralık 2015 12:51 Neden:
theironman
10-12-2015, 12:52   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

o çocuk doğup, belli bir yaşa gelince illaki babasını soracak. nasıl bir cevap verecekler acaba? bir insanın böyle bir yola düşmesi için bütün olanaklarının tükenmiş olması gerekir. hayat gerçekten çok garip.

raziel34
10-12-2015, 12:53   |  #3  
raziel34 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

çaresizlik olarak göremeyeceğim olay.

travesti olmasında sıkıntı yok. yönelimidir, bu şekilde yaşamak istiyordur kendi bileceği iştir ama sırtında demiriyle lağımcılık yapmak için sokak sokak dolaşan insanlar varken "ama adam ailesi için bunu yapıyormuş" demek biraz saçmalamak demektir. kazanç sağlanacak sürüyle yol var.

bence olayın sonunu drama bağlamak için çarpıtılmış haberdir. kişi gayet de travestidir ve iki hayat yaşıyordur. ilki istemediği, ikincisi de istediği hayattır.

kaç kişi para kazanmak için böyle bir şeyi seçer ki?

mhmt06
10-12-2015, 14:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

böyle yüzbinler var türkiyede.  yok ailem için yok çocuğum var diyerek onuru satmış gibi görünenler. gerçekte onuru olan onu satamaz zaten.  o bildiğin son noktaya kadar gitmiş, diğerleride  10 kuruşluk iş yaparak 3 kuruş alanlar. (maaşım yetmiyor diyen onursuzlar) aynı travestiliği yapıyor.