Beklenen canavar ölü doğdu!

CHIP Online
01-09-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Pek çoğumuzun merakla görmeyi beklediğimiz bu canavar PC, daha ortaya çıkmadan tarih olmuş olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bek ... lu-dogdu_42376.html

Resimlerle: Samsung'un gövde gösterisinden kareler

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un birbirine rakip iki mobil işletim sistemini aynı cihazda birleştirme denemesi başarısız olacak gibi görünüyor.


Samsung'un Ativ Q modeli dizüstü-tablet hibridinde Google Android ve Microsoft Windows 8 arasında geçiş imkanı bulunması öngörülürken, bu iki işletim sisteminin olağandışı birlikteliği belki de cihazın daha piyasa yüzü görmeden teknoloji tarihindeki yerini almasına sebep olacak. Zira sanallaştırma yoluyla bir işletim sistemini diğeri altında kullanma imkanı veren cihaz, Android Community sitesinde yer alan bir habere göre Samsung'un halen çözmeye uğraştığı patent sorunları yüzünden ebediyen rafa kalkacak.


Hem dizüstü hem de tablet olarak kullanılabilen Ativ Q, yazın ilk aylarında tanıtılmış, 13.3 inç ekranında yakaladığı 3200 × 1800 gibi bir hayli yüksek çözünürlüğü ile beğeni toplamıştı.


Samsung'dan cihazın akıbeti ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken şirketin aldığı ön siparişleri iptal ettiği iddia ediliyor. Gerçeğin ne olduğunu ise, önümüzdeki günlerde öğreneceğiz...

Tüm Konu: Beklenen canavar ölü doğdu!

Resimlerle: Samsung'un gövde gösterisinden kareler

Kaynak: www.chip.com.tr